ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks
ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks

ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks

ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks Oral B EB 20-8 Precision Clean Nejprodávanější náhradní hlavice EB 20-8 Precision Clean, nyní s větším počtem vláken pro důkladnější odstraně... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: EB20-8

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ORAL-B EB 20-8 Precision clean náhradní hlavice 8 ks

Oral B EB 20-8 Precision Clean Nejprodávanější náhradní hlavice EB 20-8 Precision Clean, nyní s větším počtem vláken pro důkladnější odstranění zubního plaku. Kompatibilní je se všemi druhy oscilačně-rotačních zubních kartáčků Braun Oral-B. Nové hlavice Precision Clean mají nyní až o 29% větší hustotu vláken než předchozí kartáčky EB 17-8. Tyto kartáčky jsou určeny pro každodení použití a odstraňují více plaku než manuální kartáček. Vnější vlákna kartáčkové hlavice obklopují každý zub a zajišťují tak jeho důkladné vyčištění. Ohebná zaoblená vlákna FlexiSoft účinněji a šetrněji odstraňují zubní plak a masírují podél linií dásní. Vlákna Interdental snadněji vyčistí těžko dostupné mezizubní prostory. Modrá vlákna Indicator signalizují vyblednutím nutnost výměny kartáčkové hlavy. Po opotřebení ztrácejí vlákna svůj čistící účinek a výsledky jsou méně efektivní. Informace o balení: Součástí balení jsou barevné výměnné kroužky, pro snadnou identifikaci kartáčku. EB 20-8 nejsou kompatibilní se sonickými kartáčky Oral-B a CrossAction Power. Balení obsahuje 8 ks náhradních kartáčků.




Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.