PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35
PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35 PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35

PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35

PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35 Popis produktu Každý chce mít zářivě bílé zuby, které budou dokonale vyčištěné a zdravé. S pomocí levandulové edice sonického zubn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: PHILIPS
Kód / Model: HX6721/35

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PHILIPS Sonicare HealthyWhite sonický zubní kartáček HX 6721/35

Popis produktu
Každý chce mít zářivě bílé zuby, které budou dokonale vyčištěné a zdravé. S pomocí levandulové edice sonického zubního kartáčku Philips Sonicare HX6721/35 Healthy White toho můžete dosáhnout.
Šetrné ale precizní čištění zubů
Patentovaná sonická technologie zubního kartáčku pracuje dynamicky, ale zároveň šetrně, proto odstraní všechny nečistoty. Speciální jemná vlákna v kombinaci s prouděním vody a 31 000 kmity za minutu efektivně vyčistí i mezizubní prostory a oblast zubů podél linie dásní. Kartáček můžete používat i pokud máte obnažené krčky, nosíte fixní rovnátka (hlavice se dříve opotřebuje) nebo zubní náhrady. Je vhodný i pro ty, kteří mají citlivé dásně.  
Přirozeně lesklé a bílé zuby
Každodenní skrvny odstraníte lépe pomocí větší čistící hlavice a zásluhou vylepšeného čisticího systému. Těsnější kontakt se zuby pomáhá odstranit všechny nečistoty a udržovat tak zuby přirozeně bělejší.  
Chytrý časovač
Zubní lékaři doporučují čistit zuby po dobu dvou minut. Časovač SmartTimer tento čas pohlídá za Vás a po dvou minutách kartáček automaticky zastaví.
Kartáček Vám pomůže s rovnoměrným vyčištěním zubů, protože Vám dá  Vám dá signál také každých 30 sekund. Vy tak budete vědět, kdy přejít na další část zubů.  
Snadnější přístup k zadní straně zubů
Kartáček má mírně nakloněnou čisticí hlavici, proto se s ním lépe dostanete i k zadní straně zubů. Účinně tak odstraníte plak a nečistoty i z těchto těžko dostupných oblastí.   
Zvyknete si lehce
Program Easy-start má za úkol během prvních 14 dnů postupně zvyšovat intenzitu čištění, abyste si na čištění novým elektrickým kartáčkem lépe zvykli.  
Čistící režimy kartáčku Philips Sonicare Healthy White HX6721
Standardní čisticí režim Clean pro běžné dvouminutové čištění
Režim Sensitive pro šetrnější čištění zubů i dásní
Režim Clean & White pro čistší a bělejší zuby  

Obsah balení: 1x sonický zubní kartáček Philips Sonicare Healthy White HX6721/35 v levandulové edici, 1x čisticí hlavice DiamondClean, 1x nabíjecí stojánek, 1x cestovní pouzdro.
 


Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.