Oral-B Pro 600 Cross Action zubní kartáček
Oral-B Pro 600 Cross Action zubní kartáček

Oral-B Pro 600 Cross Action zubní kartáček

Oral-B Pro 600 Cross Action elektrický zubní kartáček Objevte další úrovně při čištění zubů! Oral-B jako lídr v oblasti života přináší zcela novou řadu přístrojů - linka s názvem PRO Co to zna... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 096269

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Oral-B Pro 600 Cross Action elektrický zubní kartáček

Objevte další úrovně při čištění zubů! Oral-B jako lídr v oblasti života přináší zcela novou řadu přístrojů - linka s názvem PRO

Co to znamená? To znamená, že přesnější čistíte zuby. 3D technologie Akce a nové terminály CrossAction® jsou odpovědné za správné ústní hygienu. Brush hlava promítá do rotační a oscilační pohyby. Pomocí tipů 3D bílý, přesné Čisté, Trizone, citlivý, Ortho fázích jsme přesvědčeni, že vlákna důkladně vyčistit hlavu a oslovit ty nepřístupné prostory a povrchy našich zubů. Nový terminál je jev, v globálním měřítku, ale řešení je velmi jednoduché, je společnost Oral-B CrossAction na konci vlákna plachty v úhlu 16 stupňů, vyztuženého plastu rozděleny do jednotlivých skupin, což vede v působivé efekty! Nyní si můžete směle říci, že Braun Oral-B pro odstranění až o 100% více plaku a rozhodně více než kartáček dalších předních výrobců.

Čištění a navíc 3D technologie a regulace tlaku kartáček na zuby. Tento program používá nejčastěji.

Technologie:

Akční 3D technologie není nic jiného než kombinace rotačních pohybů, oscilující a pulsující, nebo o 180 stupňů ve směru hodinových ručiček 180 stupňů doleva a dále se pohybuje do stran, pravé i levé, a pulzující hlavou. To nám dává jistotu, že hlava kartáčku snadno čistí každý zub povrchy. 8800 rotační pohyby a 20,000 pulsace.

Tip:
Terminálů a konkrétněji vlasy jsou vyrobena z bezpečnostního-certifikovaného materiálu. Špička by měla být nahrazena přibližně každé 3 měsíce. Když víme, že konec je vhodné pro vzájemnou výměnu? Štětiny změnit barvu, fade, a je to znamení, že je čas na změnu.

Štětiny jsou uspořádány na hlavě pod úhlem 16% v různých směrech. Kromě toho, ve středu hlavy umístěné svazku štětin nienachylonego. Toto uspořádání znamená, že během otočných a rotačních štětiny dostat všude nedosahují druhý konec - linie dásní, mezery mezi zuby. End přídavek působí jako leštič, v kombinaci s pastou dokonale odstranit zbytečné plaku a zabarvení.
Co ještě?
Nabíječka a baterie. Pierwsza- indukce. I když se baterie velmi rychle. Plné nabití trvá sedm dní práce (2 x denně čištění zubů).

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.