ORAL-B Vitality Kids D12K Frozen
ORAL-B Vitality Kids D12K Frozen

ORAL-B Vitality Kids D12K Frozen

ORAL-B Vitality Kids D12K Frozen Chcete zajistit svým dětem 100% komfort a bezpečí při čištění zubů? Pak jednoznačně zvolte kartáček Vitality Kids D12 s motivy oblíbené pohádky Ledové království... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: D12KFrozen

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ORAL-B Vitality Kids D12K Frozen

Chcete zajistit svým dětem 100% komfort a bezpečí při čištění zubů? Pak jednoznačně zvolte kartáček Vitality Kids D12 s motivy oblíbené pohádky Ledové království od Walta Disneyho. S ním se čištění zubů stane zaručeně jejich oblíbenou činností. Tento dobíjecí akumulátorový kartáček je speciálně zkonstruován pro zuby dětí starších 3 let. Fungující na základě 2D systému Daily Clean je vybaven extra měkkými vlákny pro šetrnou práci se zuby i dásněmi. Tu usnadňují delší středová vlákna pro čistění žvýkacích ploch. Pohodlné držení přináší jemná konturovaná rukojeť. Její přednosti ocení jak děti, které zvládají čistění sami, tak i rodiče, kteří svým ratolestem pomáhají. 
Klinicky ověřená bezpečnost.
Doporučován zubními lékaři.
Menší kartáčková hlava s extra měkkými vlákny.
Delší středová vlákna pro čištění žvýkacích ploch.
Měkká konturovaná rukojeť pro pohodlné držení.
2D systém Daily Clean - 7600 oscilačně rotačních pohybů za minutu.
Indikace stavu opotřebení hlavice.
1 nabíjecí stanice.
Vyměňte kartáčkovou hlavu včas.
Stálou účinnost čištění zaručíte pravidelnou výměnou kartáčkové hlavy. Správnou dobu její výměny snadno zjistíte s pomocí speciálních vláken Indicator. Jakmile začne hlava vykazovat známky opotřebení, vyblednou. Průměrná doba výdrže se pohybuje kolem 3 měsíců každodenního užívání. 
Parametry a specifikace
Určení: dítě
Typ: rotační
Počet kmitů: 7 600 kmitů/min
Počet náhradních hlavic: 1 ks
Počet nabíjecích rukojetí: 1 ks

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.