L-20 lepidlo na novodur 80 g
L-20 lepidlo na novodur 80 g

L-20 lepidlo na novodur 80 g

L-20 lepidlo na novodur 80 g Lepidlo L20 je lepidlo na výrobky z neměkčeného PVC. Charakteristika Lepidlo L20 je roztok polymeru ve směsi metylenchloridu (dichlormetanu), které se používá pro l... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SILITĚS
Kód / Model: 800098

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

L-20 lepidlo na novodur 80 g

Lepidlo L20 je lepidlo na výrobky z neměkčeného PVC.

Charakteristika
Lepidlo L20 je roztok polymeru ve směsi metylenchloridu (dichlormetanu), které se používá pro lepení materiálů z neměkčeného PVC - Novoduru. Je možné požít k některým spojům PVC, kůže, gumy, plastu, kovu, textilu, dřeva, lepenky, papíru atd. Je velmi vhodným montážním lepidlem pro lepení trubek a armatur při sestavování a montáži vodovodních odpadů.

Návod
Pro dosažení co možná nejlepších vlastností lepeného spoje doporučujeme následující pracovní postup. Před vlastním lepením styčné plochy řádně odmastěte a zdrsněte. Pro odmaštění použijte aceton nebo acetonové ředidlo. Naneste lepidlo v přiměřené vrstvě na obě lepené plochy a přiložte k sobě.
Při lepení trubek je třeba dodržet co nejmenší toleranci lícovaného spoje.
Rovné lepené plochy v místě spoje je po dobu zasychání nutno zatížit.
Maximální pevnost spoj dosáhne po 24 hodinách, při teplotě 20 °C. Při nižší teplotě je tato doba úměrně delší.
Vodu je možno do slepeného potrubí pouštět již po 2 hodinách schnutí.
.
ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.