Lapač střešních splavenin - geiger CR100 šedý
Lapač střešních splavenin - geiger CR100 šedý Lapač střešních splavenin - geiger CR100 šedý

Lapač střešních splavenin - geiger CR100 šedý

Lapač střešních splavenin CR100 (geiger) svým tvarem vychází z tradičního litinového geigeru a je vyroben z mrazuvzdorného a nárazuvzdorného polypropylenu (PP). Oproti němu je navíc vybaven zápac... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: CR100s

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Lapač střešních splavenin CR100 (geiger) svým tvarem vychází z tradičního litinového geigeru a je vyroben z mrazuvzdorného a nárazuvzdorného polypropylenu (PP). Oproti němu je navíc vybaven zápachovým uzávěrem ve formě zpětné klapky, zabraňující proudění vodních par, korozních plynů a zápachů z kanalizačního řadu, dále pak třemi obtokovými kanály, odvádějícími vodu v případě zanesení košíku. Lapač je také opatřen výstupkem, zabraňujícím propadnutí svodové roury na dno korpusu. Kontrolní víko je pohyblivě spojeno se vstupním. Zařízení v žádné své části nezadržuje vodu, která by mohla zamrznutím nebo vyschnutím snižovat průtočnost či ztrátu některé z funkcí. Vnější rozměry lapače jsou 302 x 162 x 200 mm. Lze jej osazovat svodovou rourou o průměru 75, 80, 90, 100, 110, 120, 125 mm, spodní vývod má průměr 110 mm. K výrobě jsou použity nejkvalitnější materiály švýcarské firmy DOW, stabilizované proti UV záření.
Lapač střešních splavenin CR100 umožňuje bezproblémové napojení okapového svodu na kanalizační řad.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.