ACO Self Kotvící trn pro zatravňovací panely, 190 mm 81073
ACO Self Kotvící trn pro zatravňovací panely, 190 mm 81073

ACO Self Kotvící trn pro zatravňovací panely, 190 mm 81073

Kotvící trn - K upevnění v ohýbaných oblastech a celkové stabilizaci celého systému - Délka trnu: 190 mm Vhodné pro: ACO Self® zatravňovací panely ACO SELF® – zatravňovací panely Zatravňovací p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ACO
Kód / Model: 81073aco

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Kotvící trn
- K upevnění v ohýbaných oblastech a celkové stabilizaci celého systému
- Délka trnu: 190 mm

Vhodné pro: ACO Self® zatravňovací panely

ACO SELF® – zatravňovací panely
Zatravňovací panely ACO jsou vhodným řešením všude tam, kde plochy a cesty mají vypadat přirozeně a přesto mají být zpevněné a stabilní. Slouží nejen ke zpevnění ploch, ale zároveň díky optimálnímu tvaru buněk urychlí růst trávy a usměrní průsak dešťové vody.

Zatravňovací panely ACO jsou dodávány ve dvou základních rozměrech a dají se skládat do libovolně velké plochy. Mají zelenou barvu a optimalizovaný tvaru buněk, který umožní kvalitní růst trávy, zajistí vysoký podíl zeleně i dobrý růst kořenů. Vysoce únosný a vhodný materiál zabezpečí, že se voda rychle neodpařuje a nedochází tak k následné dehydrataci trávníku jako např. u některých betonových zatravňovacích dílů.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.