CONNECT Myš IT LED podsvícená
CONNECT Myš IT LED podsvícená

CONNECT Myš IT LED podsvícená

CONNECT Myš IT LED podsvícená Provedení: drátové Rozhraní: USB 2.0 Technologie: Optická Max. rozlišení (DPI): 800 Počet tlačítek: 3 Menší provedení tohoto modelu z něj dělá skvělou volbu pro po... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: CITCI129

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Podobné produkty

Popis

CONNECT Myš IT LED podsvícená

Provedení: drátové
Rozhraní: USB 2.0
Technologie: Optická
Max. rozlišení (DPI): 800
Počet tlačítek: 3

Menší provedení tohoto modelu z něj dělá skvělou volbu pro použití s notebookem nebo tabletem. Zároveň bude vyhovovat lidem s menší rukou. Rozlišení 800 DPI je idální pro kancelářskou práci, univerzální USB konektor a 120 cm dlouhý kabel zaručují pohodlné používání.

Boky této myši jsou prúhledné a díky dvoubarevném podsvícení pomocí LED nebudete mít problém najít myš na pracovním stole.

Jednoduchá instalace
Myš podporuje všechny nejrozšířenější operační systémy, kde obě tlačítka i rolovací kolečko (sloužící zároveň jako třetí tlačítko) budou fungovat ihned po zasunutí konektoru do USB slotu, a to bez jakéhokoliv dalšího nastavování.

Vlastnosti
Modro-červené podsvícení
Kompatibilní s USB 1.0 a 2.0
Podpora Windows 98SE/2000P/ME/XP/Vista/7
Délka kabelu: 120 cm

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.