SAMSUNG Televize UE55JU6572 LED ULTRA HD TV 35046191
SAMSUNG Televize UE55JU6572 LED ULTRA HD TV 35046191

SAMSUNG Televize UE55JU6572 LED ULTRA HD TV 35046191

SAMSUNG Televize UE55JU6572 LED ULTRA HD TV Prohnutá LED Ultra HD televizor s úhlopříčkou 138 cm (55") Přesnější a věrnější barvy Společnost Samsung vyvinula speciální barevnou technologii Pu... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 35046191

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAMSUNG Televize UE55JU6572 LED ULTRA HD TV


Prohnutá LED Ultra HD televizor s úhlopříčkou 138 cm (55")

Přesnější a věrnější barvy

Společnost Samsung vyvinula speciální barevnou technologii PurColour pro zakřivené UHD televizory. Tato technologie zobrazuje širší škálu barev a odstínů, které jsou maximálně věrné a přirozené. Vzhledem k tomu, že obrazovka využívá 8 milionů pixelů (čtyřnásobek oproti Full HD displejům), vyžaduje k vytvoření detailnějšího obrazu také vyšší barevné rozlišení. Tradiční UHD televizory mají přibližně 27 bodů, ve kterých se mění barva, avšak technologie PurColour zajišťuje až 7× vyšší barevné rozlišení, což se projeví bohatším a přesnějším podáním barev a odstínů.

Čtyřikrát vyšší rozlišení než Full HD

Rozlišení Ultra HD zajistí, že i ten nejmenší detail na obrazovce budete moci sledovat jasněji než kdy dříve. Váš UHD televizor od společnosti Samsung nabízí rozlišení, které je čtyřikrát vyšší než Full HD, doplněné o přesné a věrné barvy. Vychutnejte si obraz, jenž je optimalizován pro nesrovnatelně větší čistotu a detaily. Nic podobného jste dosud nespatřili.

Obklopte své smysly a staňte se součástí děje

Revoluční zakřivený televizor od společnosti Samsung vás přenese do nového světa fantastických vizuálních zážitků. Budete mít pocit, jako byste se ocitli přímo v centru dění. Obrazovka je zakřivena pod správným úhlem, aby vám poskytla nejlepší možnou pozorovací vzdálenost pro váš obývací pokoj. Lehce zakřivená obrazovka rovněž umožňuje rovnoměrné a vyvážené sledování všech oblastí obrazovky. Vychutnejte si nejlepší kvalitu, hloubku i detaily obrazu, jež vám může obrazovka nabídnout.

Věrný obraz s automatickým vylepšením hloubky

Plochý obraz ožívá a nabízí skvělý zážitek ze sledování díky technologii Auto Depth Enhancer od společnosti Samsung. Zakřivený televizor Samsung vám zprostředkuje větší pocit hloubky použitím různých úrovní vylepšení kontrastu na různé oblasti a objekty na obrazovce, takže si sledování více užijete a obraz vás doslova vtáhne do děje. Filmové záběry na hluboká údolí či majestátní vrcholky hor s nádhernými panoramaty jsou ještě působivější než kdy dříve. Uvěříte, až to uvidíte na vlastní oči.

Smart TV se přizpůsobily životnímu stylu 21. století

Všechny nové Smart TV od společnosti Samsung vynikají velmi snadným použitím, takže nad ničím nebudete muset dlouze přemýšlet. Vylepšené uživatelské rozhraní je neuvěřitelně intuitivní a nabízí řadu zábavních a praktických funkcí, které oceníte v každé situaci – například přizpůsobený denní souhrn a možnost jediným kliknutím sdílet obsah mezi velkou obrazovkou a mobilními zařízeními. Dokonce si pamatuje, co jste naposledy sledovali, abyste se k tomu mohli ihned vrátit. Vzhledem k tomu, že využívá zbrusu nový operační systém Tizen – první platformu s otevřeným kódem použitou v televizorech – budete si moci užívat prakticky nekonečnou nabídku zábavního obsahu. Samsung Smart TV je opravdu dokonalým zábavním centrem a ideálním společníkem pro váš životní styl.

Nové Smart TV od společnosti Samsung lze s mobilními zařízeními propojit tak snadno, že se vám tím otevře úplně nový svět zábavy a užitečných funkcí, jež vám doslova změní život. Televizor se zapne přesně ve chvíli, kdy se probudíte a poskytne vám všechny informace, které se vám budou hodit k ideálnímu zahájení dne – například váš denní harmonogram nebo předpověď počasí. Jediným kliknutím můžete sdílet obsah z mobilních zařízení na velké obrazovce nebo dokonce z televizoru do smartphonu, abyste mohli mít svoje oblíbené televizní pořady neustále při sobě. Vše je velmi snadné a neustále po ruce. * Kompatibilita funkcí je omezena na určité modely televizorů a mobilních zařízení. Podrobnosti vám sdělí váš prodejce.

Dokonalá synchronizace televizoru a mobilních zařízení

Technologie Samsung Easy Sharing usnadňuje sdílení obsahu mezi televizorem a mobilními zařízeními. Bez ohledu na to, zda jde o zábavné video ve smartphonu, o něž se chcete podělit s rodinou, nebo oblíbený televizní pořad, který jste sledovali cestou domů a teď jej chcete přepnout na velkou obrazovku, abyste měli volné ruce. Samsung Smart TV přijme signál, jakmile je zařízení dostatečně blízko, a bez problémů přehraje obsah v optimálním rozlišení na velké obrazovce. Funguje to i naopak, takže se můžete libovolně pohybovat po domácnosti a přitom sledovat svůj oblíbený obsah na mobilním zařízení. Vše je velmi snadné a dokonale synchronizované.

Obsah vyhovující vašemu životnímu stylu

Televizory Samsung Smart TV jsou navrženy tak, aby vám poskytovaly to, co opravdu chcete a co vyhovuje vašemu životnímu stylu. Nechybí ani inteligentní aplikace, s nimiž bude život zábavnější a plný úžasných zážitků. Kuchaři si zamilují kulinářské aplikace, zatímco sportovní fanoušci ocení nové dynamické sportovní aplikace. K dispozici je rovněž fitness aplikace pro uživatele, kteří se chtějí udržovat ve formě, aplikace uměleckého vzdělávání, která je jako stvořená pro děti, a herní aplikace nové generace, kterou si zamilují všichni hráči – s širokou nabídkou titulů a možností snadného párování s mobilním zařízením, jež lze využít jako ovladač. To je však jen začátek – očekávat můžete řadu dalšího úžasného přizpůsobitelného obsahu a služeb.

Objevte ve své Smart TV aplikace, jež vám obohatí život

Obsah je vším a Samsung Smart TV jím doslova přetéká. Užívejte si obrovského množství úžasných aplikací a procházejte oblíbený obsah na internetu, a to vše tím nejpohodlnějším a neintuitivnějším možným způsobem. Jednoduchým posouváním vlevo či vpravo můžete bleskově zobrazit přizpůsobená doporučení aplikací, nové populární aplikace a mnoho dalšího. Připravena je rovněž vylepšená aplikace webového prohlížeče, s níž budete mít po ruce rychlý přístup k oblíbeným webovým stránkám ve vaší oblasti – stačí jen jediné stisknutí tlačítka, aniž byste museli zadávat adresu URL.

Okamžitý návrat a pokračování v přehrávání od místa, kde jste skončili

K čemu by byly všechny ty aplikace a funkce na Smart TV, kdyby bylo jejich použití komplikované? U Samsung Smart TV je nyní přepínání mezi různými druhy obsahu stejně snadné jako přepínání televizních kanálů. K dispozici je možnost bez problémů přepínat na živé televizní vysílání během sledování online videa a naopak. Po návratu k videu si Samsung Smart TV zapamatuje vaši činnost a bude pokračovat v přehrávání přesně tam, kde jste naposledy skončili. Nastal čas vyzkoušet skutečně inteligentní domácí zábavu.

Výkonný čtyřjádrový procesor zaručující vynikající výkon

Díky výkonnému čtyřjádrovému procesoru vaše Samsung Smart TV nabízí vyšší výkon. Rozdíl zaznamenáte okamžitě – multitasking, přepínání obsahu i procházení webu bude rychlejší a veškerá interakce bude plynulejší. S tak vysokým výkonem už se budete moci jen a jen bavit, nikoli na něco neustále čekat.

Zářivější barvy přispívající k vyšší kvalitě obrazu

Pokročilý algoritmus pro vylepšení kvality obrazu technologie Wide Colour Enhancer od společnosti Samsung dramaticky zlepšuje kvalitu obrazu a odhaluje skryté detaily. S technologií Wide Colour Enhancer budou všechny barvy maximálně realistické.

Technologie Clear Motion Rate minimalizuje rozmazání pohybu

Díky pokročilé technologii Clear Motion Rate (CMR) od společnosti Samsung jsou i rychle se pohybující scény podávány naprosto čistě. Vyšší hodnota CMR znamená čistší obraz a menší míru rozmazání, takže si budete moci vychutnávat akční filmy, sportovní přenosy a další zábavní obsah opravdu na maximum. Tato technologie využívá vylepšenou obnovovací frekvenci panelu, vysokou rychlost procesoru pro zpracování obrazu a technologii podsvícení. Výsledkem je jednoznačně lepší a ostřejší obraz.

Plnohodnotný multimediální zážitek v pohodlí obývacího pokoje

Díky vstupním portům HDMI (High Definition Multimedia Interface) televizor Samsung promění váš obývací pokoj na zábavní multimediální centrum. Rozhraní HDMI poskytuje vysokorychlostní přenos digitálních dat ve vysokém rozlišení z více zařízení přímo do vašeho televizoru.

Sledujte filmy z USB flash disku

Díky technologii ConnectShare Movie stačí k televizoru připojit USB flash disk či pevný disk a budete si moci ihned užívat svých filmů, fotografií či hudby. Nyní si na televizoru můžete vychutnat širokou škálu obsahu přímo z pohodlí obývacího pokoje.

Přístup k internetu bez kabelů

Integrovaný modul Wi-Fi rozšiřuje možnosti snadného připojení televizoru, aniž by bylo potřeba používat externí zařízení a tím narušovat celkový atraktivní vzhled televizoru.

Prohnutá LED TV
Úhlopříčka 55" (138 cm)
Rozlišení UHD (3840 x 2160)
DVB T2/C/S2
Ultra Clear panel
Poloměr zakřivení 4,2 m
Direct Led podsvícení
UHD Upscalling
PQI 1100 (picture quality index)
Micro dimming Pro
Auto Depth Enhancer
Dolby Digital Plus
DTS Premium Sound 5.1
Repro 20 W
Konfigurace repro 2ch vyzařující dolů + Bass Reflex
Smart TV powered by Tizen
Quad core (čtyř jádro) procesor
Smart interaction (ovládání hlasem)
TV to Mobile (zrcadlení)
Mobile to TV (zrcadlení, DLNA)
Samsung Smart View
Vestavěná Wi-Fi (802.11 ac)
Samsung Smart Control (dálkový ovladač se snímáním pohybu) Podpora HbbTV
Personal Video Recorder ready (PVR)
Vylepšený Sportovní mód

4x HDMI
3x USB (z toho 1x USB 3.0)
CI+ (1.3)
Komponentní vstup
Kompozitní vstup
Optický výstup
Výstup na sluchátka

Design Curve in Curve
Stojan typu T
Energetická třída A+


Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.