ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2
ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2 Časové spínače jsou velkým pomocníkem pro časové ovládání osvětlení a ventilátorů v koupelnách, na toaletách a schodištích. Instalace pod vypínač Čas... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ELEKTROBOCK
Kód / Model: 0132

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ELEKTROBOCK časový spínač pod vypínač CS3-2

Časové spínače jsou velkým pomocníkem pro časové ovládání osvětlení a ventilátorů v koupelnách, na toaletách a schodištích.

Instalace pod vypínač
Časové spínače CS3-X najdou uplatnění tam,kde je potřeba časově ovládat menší výkony v širokém časovém rozsahu 1sec–90min, a kde je vhodné umístit časovací obvod co nejblíže řízenému spotřebiči. Pomocí moderní technologie je dosaženo širokého spektra nastavitelných časů s vysokou stálostí nastavení a různých zapojení u jednoho typu.

Časový spínač pod vypínač CS3-2 slouží k automatickému ovládání osvětlení pro schodiště (bez blokování).

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Napájení: 230 V/ 50 Hz
Odporová zátěž: 20 - 350 W
Induktivní zátěž: není možné spínat
Spínací prvek: triak
Nastavitelný čas: 1 s - 90 min.
Počet dekád: 4
Pracovní teplota: 0°C až + 35°C

Vlastnosti CS3-2:
je určen ke zpožděnému vypnutí spotřebičů. Je vhodný k ovládání ohmické zátěže (žárovky).K zapnutí spotřebiče dojde v okamžiku sepnutí kontaktů ovládacího tlačítka. Vlastní odečítání času však nastane až po rozepnutí těchto kontaktů. Na kontakty spínacích tlačítek lze připojit signalizační doutnavky.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.