FORESTINA Profík Hnojivo na modré hortenzie 500ml, 1212004
FORESTINA Profík Hnojivo na modré hortenzie 500ml, 1212004

FORESTINA Profík Hnojivo na modré hortenzie 500ml, 1212004

FORESTINA Profík Hnojivo na modré hortenzie 500ml 1212004 Popis produktu: PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Hnojivo na modré hortenzie je organick... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1212004

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

FORESTINA Profík Hnojivo na modré hortenzie 500ml 1212004

Popis produktu:
PROFÍK je řada profesionálních výrobků do které patří jak hnojiva tak substráty. Hnojivo na modré hortenzie je organické suspenzní hnojivo splňující nejvyšší nároky na výživu příslušných rostlin.

Charakteristika:

Kapalné suspenzní NPK hnojivo
5% N + 4% P2O5 + 6% K2O

Použití:
Hnojivo obsahuje vyvážený poměr všech potřebných živin, které jsou potřebné k výživě modrých hortenzií. Hliník obsažený v hnojivu je důležitý pro dosažení (udržení) modrého vybarvení květů. Aby rostlina udržela modré zbarvení je třeba rostliny pěstovat v substrátech s nízkou pH (pH 3,5-4), tj. například substrát pro rododendrony, borůvky nebo jiné druhy speciálních substrátů. Hnojivo lze univerzálně použít k výživě všech druhů hortenzií nejen modře zbarvených, ale pro výživu jiných okrasných rostlin není vhodné z důvodů obsaženého hliníku. Aplikuje se na povrch zeminy zálivkou a před použitím obsah lahve důkladně protřepeme.

Dávkování:
Roztok se připravuje smícháním 30 ml hnojiva (po okraj naplněná 2 víčka) s 1 l vody. Rostliny hnojíme 2 - 3x měsíčně v době vegetace (duben až září). V zimním období nepřihnojujeme.
Balení 200 ml je cca 16 l zálivky.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
duben, květen, červen, červenec, srpen, září

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.