GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29
GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29 Zavlažovací počítač MasterControl plus od společnosti GARDENA je připojen k vodovodnímu kohoutku a reguluje automatické zavlažování vaší zahrady... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GARDENA
Kód / Model: 1864-29

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GARDENA MasterControl zavlažovací počítač 1864-29

Zavlažovací počítač MasterControl plus od společnosti GARDENA je připojen k vodovodnímu kohoutku a reguluje automatické zavlažování vaší zahrady, např. pomocí zavlažovačů, systémů s kapači, jako je Micro-Drip-System nebo GARDENA Sprinklersystému. Programování časů zavlažování je snadné: provozní jednotku s rozměrným a jasným displejem lze pro snadné programování odpojit. Rozměrný displej pomocí pokynů na obrazovce v deseti volitelných jazycích vysvětluje, které programovací kroky mají být provedeny a v jakém pořadí. Pomocí velkého, otočného knoflíku lze rychle překontrolovat požadovaná data. Každý den lze vybrat až šest nezávislých programů nebo zavlažovacích intervalů s trváním od jedné minuty po 9 hodin a 59 minut. Dodatečná flexibilita: je rovněž možné volně volit požadované dny zavlažování. V kombinaci s automatickým vodním rozdělovačem od společnosti GARDENA lze samostatně regulovat až šest různých připojených zařízení. Pro provoz šetřící vodou lze připojit Dešťový senzor nebo Čidlo půdní vlhkosti od společnosti GARDENA. Je možné také zavlažování regulované výhradně pomocí Čidla půdní vlhkosti. Pro provoz Zavlažovacího počítače MasterControl plus od společnosti GARDENA je nutný 9V alkalický akumulátor (není součástí dodávky). Tím je zajištěn bezpečný provoz po dobu přibližně jednoho roku. Integrovaný ukazatel úrovně nabití akumulátoru informuje o nutnosti nabití akumulátoru.

Specifikace:
- Zavlažovací cykly za den: 6
- Délka zavlažování: 0h 1min - 9h 59min
- Frekvence zavlažování: každých 24 hodin, každý 2., 3., 4., 5., 6. nebo 7. den nebo individuální volba zavlažovacích dnů
- Přípojka pro senzor
- Zdroj energie: 1 x 9 V alkalická baterie (není součástí dodávky)
- Závit: Pro vodovodní kohoutky se závitem 26.5 mm (G 3/4) a 33.3 mm (G1)
- Provozní tlak: 0,5-12 barů

Automatické a časově nenáročné zavlažování
Se zavlažovacím počítačem od společnosti GARDENA bude vaše zahrada spolehlivě a pohodlně zavlažována - i když nejste doma. Získáte více volného času, bujnou zelenou zahradu a nádherné zdravé rostliny. S automatickým zavlažováním v brzkých ranních hodinách nebo večer se vypaří méně vody. Tím je zajištěna úspora peněz a cílené optimální zavlažování.

Snadné programování
Obslužnou jednotku s velkým a jasným displejem lze pro jednodušší programování demontovat. Programování je intuitivní a je postupně vysvětlováno na displeji. Volit můžete z deseti jazyků.

Provoz s úsporou vody
Připojením dešťového senzoru nebo čidla půdní vlhkosti od společnosti GARDENA je automatické zavlažování přerušováno v závislosti na vlhkosti půdy a přírodním dešti. S čidlem půdní vlhkosti od společnosti GARDENA lze zavlažování regulovat také výhradně na základě senzoru.

Flexibilní regulace zavlažování
Jen stěží lze dosáhnout větší flexibility. Pro zavlažování zahrady můžete každý den vybírat až z šesti programů. Délka zavlažování může být nastavena individuálně od jedné minuty do 9 hodin 59 minut. Pro dodatečnou flexibilitu můžete volně vybírat požadované dny zavlažování. Pokud je zavlažování třeba zahájit okamžitě, lze ho aktivovat také ručně.

Vysoký stupeň automatizace
V kombinaci s GARDENA rozdělovačem vody automatic (č.v. 1197-20) lze samostatně regulovat až šest různých připojených zařízení.

ilustrační foto



Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.