FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015
FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015

FORESTINA Trávníkové hnojivo Expert Forte Plus 25kg 1206015

EXPERT Forte Plus je granulované dlouhodobě působící hnojivo na trávníky obsahující základní živiny dusík, fosfor, draslík ve vyváženém poměru. Toto hnojivo je vhodné ke hnojení všech typů trávní... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1206015

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

EXPERT Forte Plus je granulované dlouhodobě působící hnojivo na trávníky obsahující základní živiny dusík, fosfor, draslík ve vyváženém poměru. Toto hnojivo je vhodné ke hnojení všech typů trávníků, sportovních i okrasných o střední a vysoké intenzitě ošetřování. Dusíkatá složka zajišťuje pozvolné uvolňování dusíku po dobu 2 až 3 měsíců v závislosti na klimatických vlivech. Hnojivo je proto vhodné pro hnojení travnatých ploch v pásmech hygienické ochrany vod, kde je požadavek na minimální vyplavování nitrátů do spodních vrstev půdy.

Charakteristika:

Minerální granulované hnojivo se stopovými prvky
20% N + 5% P2O5 + 8% K2O + 2% MgO + 0,3% Fe + B, Cu, Mn, Zn

Použití:
Hnojivo se aplikuje rovnoměrným rozhozením na trávník. Pro dostatečné zásobení trávníku živinami postačují 2 dávky hnojiva během vegetace. Po aplikaci hnojiva je vhodné plochu dostatečně zavlažit. Z toho důvodu je vhodné provádět aplikaci před deštěm. Trávník nejlépe roste na slabě kyselých půdách pH 5,6 - 6,5, proto je dobré toto pH kontrolovat za pomocí Půdního pH testu.

Dávkování:
> první hnojení - březen až duben 35 g na 1 m2
> druhé hnojení - červen až červenec 35 g na 1 m2
Celkem 70 g na 1 m2 za rok / Balení 25 kg je cca na 350 m2

Aplikační poznámka:
Hnojivo se doporučuje používat pouze v případě skutečné potřeby a není vhodné překračovat doporučené dávkování. Dávky aplikujeme rovnoměrně 2x po seči.

Doporučení:
Dostatek vody je pro správnou funkci a vzhled trávníku jedním z nejduležitejších faktorů. Po hnojení se doporučuje zavlažit dávkou 10 - 15 l / m2. Nejvhodnější doba pro zalévání je časně zrána nebo večer.

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.