GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001
GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001 GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001 GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001 Barva: chrom - vysoký výtok - jednootvorová montáž - keramická kartuše s technologií GROHE SilkMove® 35 mm - GROHE StarLight® chromo... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G32661001

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GROHE Concetto páková dřezová baterie, DN 15, chrom 32661001

Barva: chrom

- vysoký výtok
- jednootvorová montáž
- keramická kartuše s technologií GROHE SilkMove® 35 mm
- GROHE StarLight® chromový povrch
- variabilně nastavitelný
- omezovač průtoku
- otočná výtoková trubice
- volitelný otočný úhel: 0° / 150° / 360°
- perlátor
- flexi připojovací hadičky
- rychlomontážní systém

GROHE StarLight ® zaručuje oslnivý chromový povrch.
Neustálé zlepšování v průběhu posledních sedmi desetiletích zaznamenalo jedinečné a rafinovaný proces, který produkuje neposkvrněný lesklý povrch, který je uznáván jako jeden z nejlepších povrchových úprav ve světě.

Povrchová chromová úprava na všech produktech od GROHE je pouze zlomek mikronů. Nicméně to, co je skutečně důležité, je to, co je pod ním. V GROHE jsou to subvrstvy mědi a niklu v závislosti na povrchu, aby bylo zajištěno, že výrobky jsou zcela neporézní, perfektní povrch pak zajistí vrstva chromu, která je asi 500 krát tenčí než lidský vlas!
Náš hluboký i vrstvený chromový povrch vytváří světelný a zrcadlový lesk.

GROHE StarLight ® povrch je odolný proti zašpinění a poškrábání a - zajistí perfektní vzhled a to i po letech používání.

Pouze GROHE vodovodní baterie poskytují jedinečnou GROHE SilkMove ® technologii.Bohatá, hladká manipulace našich pákových vodovodních baterií vyjadřuje kvalitu a nadřazenost naší značky.
Senzorické zpětné vazby GROHE baterií jsou jen jednou podstatou jak si změnit teplotu vody z horké na studenou, jeden keramický disk snadno klouže po druhém s naprostou přesností. GROHE SilkMove ® je interaktivní pocit, který zažijete den co den pro celou dobu životnosti vaší baterie.Kartuše je nervové centrum každé baterie kde jsou umístěny keramické disky.

Páka baterie je připojen k diskům hřídele - GROHE používá mosaz pro pevnost a trvanlivost. Vzhledem k tomu,že se disky pohybují přes sebe, vodu buď zablokují nebo ji nechají projít. Proto má kvalita a zpracování těchto částí vliv na výkon vaší baterie.

GROHE je jedním z předních světových výrobců armatur a jedna z mála firem, která vyrábí své vlastní kartuše. Naše kartuše jsou vyráběny v high-tech procesu a disky jsou vyrobené z osvědčené keramické slitiny.Leštěné zrcadlové povrchy disků jsou pak potaženy speciálním teflonovým mazivem pro perfektní tření. A protože jsou naše baterie takto navrženy vydrží roky používání, využíváme mikro komory tohoto maziva v zásobníku - pro celoživotní bezúdržbový provoz.
V důsledku této nejmodernější technologie, mají naše baterie extra široký úhel ovládání, umožňují přesně řídit průtok vody a teplotu. Stejně jako všechny naše technologie, GROHE SilkMove ® je dalším skvělým příkladem designu a technologie pracující v harmonii, aby vám přinesla lepší zážitek z vody.

Concetto
Energická forma a stejně energicky vypočtená cena. Concetto Vám jako designově i výkonem silná armatura nabízí za odpovídající cenu obvyklé špičkové technické parametry GROHE a stylovou brilantnost. Dynamicky kupředu nakloněné těleso spolu s povrchem zušlechtěným technologií GROHE StarLight® zajišťuje na léta excelentní dojem ve Vaší koupelně.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.