HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL
HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL

HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL

HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL izolační desky HAKL ThermoBOARD jsou určeny k přilepení pod elektrické topné rohože HAKL. Velmi dobré tepelně izola... Zobrazit celý popis »


Výrobce: HAKL
Kód / Model: HATB06BAL

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

HAKL TB 06 tepelná izolace pro elektrické podlahové topení ( 20 ks ) HATB06BAL

izolační desky HAKL ThermoBOARD jsou určeny k přilepení pod elektrické topné rohože HAKL. Velmi dobré tepelně izolační vlastnosti, i přes svoji malou tloušťku, zabezpečují výrazné snížení tepelných ztrát a tím i nákladů na provoz. Zlepšují dynamiku ohřevu - rychlejší ohřev podlahy (čas potřebný na prohřátí podlahy je více jak o polovinu kratší) i pomalejší vychladnutí. Návratnost investice je tak po určité době zaručená.

Velmi dobré tepelné a zvukově-Izolační vlastnosti
Efektivní snížení tepelných ztrát do betonového podkladu
Zaručená návratnost investic
Rychlejší náběh prohřátí podlahy
Pomalé chladnutí podlahy po vypnutí napájení
Povrchová úprava zabraňuje zatlačení termokabelu
Nenasákavé provedení

TECHNICKÉ INFORMACE
- tloušťka: 6 mm
- plocha: 0,72 m2
- rozměry: 1200 x 600 mm
- hmotnost desky: 23 kg


Filozofie výroby produktů značky HAKL je postavená na precizním, technicky propracovaném vývojovém a výrobním procesu, od prvotní myšlenky využitelnosti produktu, přes design, výrobu až po jeho spolehlivou funkčnost. Každý výrobek je podrobený přísnému testu výstupní kontroly podle německého certifikátu TÜV ISO 9001. Díky více jak dvacetileté zkušenosti s vývojem, výrobou a prodejem na Slovensku, má zde firma HAKL své nezastupitelné a pevně vybudované místo na trhu. Tyto zkušenosti a tradici chceme využít i v České republice, a proto jsme založili dceřinou společnost HAKL heating s.r.o., jako jediného a výhradního distributora výrobků zn. HAKL.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.