FORESTINA Hoštická rohovina 25kg
FORESTINA Hoštická rohovina 25kg

FORESTINA Hoštická rohovina 25kg

Organická hnojiva jsou produkty z přírody pro přírodu. Hoštická rohovina je dlouhodobě působící a vysoce účinné hnojivo, vyrobené ze zdravé rohoviny, která je významným zdrojem dusíku. Tento ekol... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1207035

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Organická hnojiva jsou produkty z přírody pro přírodu. Hoštická rohovina je dlouhodobě působící a vysoce účinné hnojivo, vyrobené ze zdravé rohoviny, která je významným zdrojem dusíku. Tento ekologický produkt je také důležitým stavebním prvkem řady hnojiv BIOMIN. Hoštická rohovina je přírodní organické hnojivo, které obsahuje 14 % organicky vázaného dusíku a ve stopovém množství i další důležité živiny. Cenou vlastností tohoto hnojiva je pozvolné uvolňování dusíku a to po dobu až 6 měsíců, aniž by docházelo ke stresům z přehnojení nebo nedostatečné výživy rostlin touto živinou.

Charakteristika:
Organické dusíkaté hnojivo
14% N - organicky vázaného

Použití:
Hnojivem Hoštická rohovina se hnojí na jaře jednorázově při přípravě půdy před setím nebo sázením, ale i v průběhu a na konci vegetace v závislosti na potřebách pěstovaných rostlin. Aplikace se provede stejnoměrným rozhozením hnojiva na záhon a jeho zapravením do půdy. Zálivka bezprostředně po přihnojení příznivě ovlivňuje rychlost působení hnojiva a jeho účinnost.

Dávkování:
> zelenina 8 - 12 kg na 100 m2 (rozhodit a zapravit)
> ovocné dřeviny 8 - 10 kg na 100 m2 (rozhodit a zapravit)
> okrasné rostliny 8 - 15 kg na 100 m2 (rozhodit a zapravit)
> balkónové rostliny 1 - 2 polévkové lžíce na 50cm truhlík (při výsadbě)
> do kompostu 20 - 30 kg na 10 m3 (přimíchat)
> vodní rostliny 1: 30 (přimíchat do substrátu)

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
březen, duben, květen, červen, červenec, srpen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.