Jihočeské hnojivo na muškáty a jiné balkonové rostliny 2,6kg, 1201005
Jihočeské hnojivo na muškáty a jiné balkonové rostliny 2,6kg, 1201005

Jihočeské hnojivo na muškáty a jiné balkonové rostliny 2,6kg, 1201005

Jihočeské hnojivo je řada granulovaných organo-minerálních hnojiv, která jsou ideálním zdrojem organických látek a živin, nezbytných k harmonickému vývoji a zdravému růstu rostlin. Vyznačují se v... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FORESTINA
Kód / Model: 1201005

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Jihočeské hnojivo je řada granulovaných organo-minerálních hnojiv, která jsou ideálním zdrojem organických látek a živin, nezbytných k harmonickému vývoji a zdravému růstu rostlin. Vyznačují se vyššími obsahy živin v optimálním poměru. Rostliny ošetřené tímto hnojivem rostou intenzivněji, jsou sytěji zabarvené a mají větší vitalitu.

Charakteristika:

Organicko-minerální NPK hnojivo
5% N + 11% P2O5 + 6% K2O + 2% MgO

Přednosti:
Hnojivo obsahuje Lignohumát pro podporu kořenového systému, Guáno čistě přírodní surovinu, vzniklou mineralizací ptačího trusu na pobřežích Jižní Ameriky a slepičince přírodní produkt obsahující fermentovaný slepičí trus.

Použití a dávkování:
Hnojivo je vhodné pro muškáty a jiné balkonové rostliny. Hnojení se provádí zpravidla na začátku vegetačního období mírným zapravením do půdy v poměru 30 g hnojiva na 10 l substrátu. Při výsadbě nových rostlin lze také přimíchat do substrátu a to ve stejném poměru. Je však žádoucí brát v úvahu obsah živin v použitém substrátu a přizpůsobit tak dávkování. V průběhu vegetace (v červnu) se doporučuje provést přihnojení v poloviční dávce tzn. 15 g hnojiva na 10 l substrátu. Po aplikaci hnojiva je vhodné provést zálivku, nebo hnojivo aplikovat před deštěm, aby došlo k využití všech živin, které hnojivo obsahuje.
Balení 2,6 kg je cca na 40 truhlíků o délce 50 cm.

Hlavní termíny pro aplikaci hnojiva:
duben, květen, červen, červenec, srpen

Upozornění:
Tyto údaje jsou pouze informativní. Prodejce neručí za škody způsobené nesprávným použitím hnojiva.

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.