AgroBio SPINTOR k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku ap., 25 ml 001098
AgroBio SPINTOR k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku ap., 25 ml 001098

AgroBio SPINTOR k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku ap., 25 ml 001098

Přírodní insekticidní přípravek s účinnou látkou spinosad určený k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku, hlávkového zelí, růžičkové kapusty, brokolice, póru, cibule, papriky a rajčat pro... Zobrazit celý popis »


Výrobce: AgroBio
Kód / Model: 001098

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Přírodní insekticidní přípravek s účinnou látkou spinosad určený k ochraně brambor, révy vinné, jabloní, květáku, hlávkového zelí, růžičkové kapusty, brokolice, póru, cibule, papriky a rajčat proti škůdcům.

Účinná látka: spinosad 240 g/l
Balení: 25 ml

Jak účinkuje?
SpinTor obsahuje účinnou látku spinosad, což je přírodní produkt získaný fermentační činností bakterií Saccharopolyspora spinosa, která se běžně vyskytuje v půdě. Jako přírodní produkt se spinosad (jedná se o směs dvou biologických komponentů - spinosynu A a spinosynu D) vyznačuje mimořádně nízkou toxicitou vůči člověku a teplokrevným živočichům, je tedy šetrný k životnímu prostředí. SpinTor působí jako požerový a kontaktní insekticid. Vyznačuje se novým mechanismem působení. Doposud nebyla prokázána rezistence u hmyzích škůdců k přípravku SpinTor a ani křížová rezistence s jinými účinnými látkami. Příjem účinné látky škůdci nastává příjmem potravy i přímým kontaktem s látkou. Působení účinné látky spočívá v ovlivňování aktivity neuronů hmyzích jedinců (což v konečné fázi vede k hyperaktivitě neuronů a svalové aktivitě). Účinek nastává již po několika hodinách; následně dochází k úhynu hmyzích škůdců.

SpinTor účinkuje na škůdce z řádu motýlů (Lepidoptera), brouků (Coleoptera), dvoukřídlých (Diptera) a třásnokřídlých (Thysanoptera). SpinTor nepůsobí na savý hmyz (mšice).

Pro jaké rostliny a škůdce je registrován?
- brambory (mandelinka bramborová)
- jabloň (obaleči)
- pór, cibule (třásněnka zahradní)
- paprika, rajče (třásněnka západní)
- květák, zelí, kapusta, aj. (housenky motýlů, můra zelná)

Jak jej použít?
- postřikem celé rostliny
- od začátku výskytu
- max. 2 x za vegetaci
- postřik ukončíme při dokonalém ovlhčení, nejpozději při počínajícím - skanutí kapek aplikační kapaliny z povrchu rostlin
- přípravek nesmí zasáhnout okolní porosty (pro které není tento přípravek registrován)

ilustrační foto

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.