GIACOMINI kulový kohout 2", vnější x vnitřní závit,páka,červený R254LX008
GIACOMINI kulový kohout 2", vnější x vnitřní závit,páka,červený R254LX008

GIACOMINI kulový kohout 2", vnější x vnitřní závit,páka,červený R254LX008

Slouží jako uzavírací armatura v rozvodech vody, vzduchu a dalších neagresivních médií. Kohout nevyžaduje údržbu. Vlastní tělo kohoutu je sešroubováno a slepeno, tento spoj nesmí být demontován. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GIACOMINI
Kód / Model: R254LX008

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Slouží jako uzavírací armatura v rozvodech vody, vzduchu a dalších neagresivních médií. Kohout nevyžaduje údržbu. Vlastní tělo kohoutu je sešroubováno a slepeno, tento spoj nesmí být demontován. Pro zaručení těsnosti jsou zakázány veškeré činnosti působící ve směru povolování spoje těla kohoutu. Kohout nesmí být rozebrán, smontován a znovu použit. Při jakémkoliv poškození (mimo výměny vrtulky, nebo páčky), musí být kohout vyměněn za nový. Provádění montážních svárů potrubí je dovoleno v minimální vzdálenosti 20 cm od hrany uzávěru. V žádném případě nesmí teplota uzávěru překročit 185°C. Rozvod potrubí musí být proveden tak, aby byla zaručena souosost bez ohybového a osového pnutí na kohout. Na kohout nesmí být působeno rázy. V provozu u rozvodů vody doporučujeme alespoň jednou za 6 měsíců kohout přestavit v celém rozsahu ovládání, aby se z koule odstranily případné úsady (zvláště u tvrdých a železitých vod tento interval zkrátit).

Použití:
- základní provozní tekutiny: voda (pitná ČSN 75 7111:1989, teplá užitková voda, topná voda), vzduch, pára do 150°C, benzín, nafta, olej (minerální, hydraulický, syntetický), argon, parafín, freon, kerosin, acetylén, methanol, glykol. Použití dalších kapalin a plynů nutno konzultovat. Je zakázáno použití na roztoky kyselin, solí a chloridů!
Teplota okolí: -40 až +100°C
Provozní teplota média: - 40°C až +185°C

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.