SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil
SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil Vodovodní baterie ANTEA Vás vrátí o několik desítek let zpět a v retro stylu si můžete vybavit celou koupelnu počínaje bateriemi, pokračuje přes koupelnové do... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: 3056

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO ANTEA 3056 Podomítkový ventil

Vodovodní baterie ANTEA Vás vrátí o několik desítek let zpět a v retro stylu si můžete vybavit celou koupelnu počínaje bateriemi, pokračuje přes koupelnové doplňky a keramiku, až po retro vanu do prostoru. Dojem starší patiny může umocnit bronzová povrchová úprava, ve které taktéž nabízíme všechny výše zmíněné artikly.

Podomítkové ventily a přepínač nabízí designově čisté řešení sprchového koutu. Toto řešení je doporučeno do menších prostor. Jejich malá hloubka neomezuje pohyb osoby ve sprchovém koutu.

Podomítkový ventil 1/2" pro teplou nebo studenou vodu.
Tělo ventilu se napevno zabuduje do zdi.
Materiál: mosaz.
Povrchová úprava: bronz.

Výměnu keramického vršku provedete po sejmutí rukojeti.

Náhradní keramický vršek VIT003 k bateriím Antea dodaným od 10/2008 nebo VIT004 k bateriím Antea dodaným před 10/2008 - viz související zboží.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.