JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem
JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem

JUNKERS ZW 24-2 DH KEP Ceraclass plynový závěsný kotel s průtokovým ohřevem

Odtah spalin: do komína Tepelný výkon: 8,0 – 23,6 kW Maximální průtočné množství TV při 40°C: 11,8 l/min Třída NOx: 3 Elektrické krytí [IP]: X4D Průměr odtahu spalin: 130 mm Rozměry v/š/h: 700/40... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JUNKERS
Kód / Model: 7736503012

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Odtah spalin: do komína
Tepelný výkon: 8,0 – 23,6 kW
Maximální průtočné množství TV při 40°C: 11,8 l/min
Třída NOx: 3
Elektrické krytí [IP]: X4D
Průměr odtahu spalin: 130 mm
Rozměry v/š/h: 700/400/298

Výhody na první pohled
- jednoduchá obsluha a komunikace díky LCD displeji
- různé varianty (18, 24 kW) pro všestranné využití
- 2-hvězdičkový komfort ohřevu teplé vody
- okamžitá a úsporná dodávka teplé vody pomocí systému QuickTap
- jednoduchá instalace díky minimálním rozměrům (700 x 400 x 298 mm) a nízké váze

Malý kotel s velkým výkonem pro ohřev teplé vody
Kotle Ceraclass dodávají teplou vodu na úrovni extratřídy. Nejenom v potřebném množství, ale je i kdykoliv dostupná díky systému QuickTap. Už nikdy nebudete muset čekat dlouhé minuty, než si budete moci umýt ruce. Tím šetříte Váš čas - a především plyn a teplou vodu.

Moderní multifunkční LCD-displej Vám na první pohled ukáže vše, co potřebujete.V běžném provozu zobrazuje výstupní teplotu vody do náběhového okruhu topení nebo výstupní teplotu užitkové vody, popřípadě upozorní na vzniklý nestandardní provozní stav a umožní pomocí servisních kódů rychlou a tím i levnou diagnostiku a servis.

Klasifikace označuje energetickou účinnost určitého systému. Klasifikace jiných systémů se případně mohou lišit.

Open Flue Hinweis
Tento kotel s přirozeným tahem je určený výhradně pro připojení ve stávajících budovách na spalinové zařízení napojené na několik bytů, které odvádí zbytky po spalování z prostoru instalace do venkovního prostředí. Spalovací vzduch odebírá přímo z prostoru instalace a je vybaven přerušovačem tahu. Kvůli snížené účinnosti je jiné použití tohoto kotle nevhodné — vedlo by to ke zvýšené spotřebě energie a vyšším provozním nákladům.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.