SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním
SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním

SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním

SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním Elekronický bidet Blooming NB-R770 s dálkovým ovládáním pro Vaší každodenní hygienu, maximální pohodlí, zdraví a životn... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: NB-R770

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

SAPHO BLOOMING/POPODUSCHE NB-R770 elektronický bidet s dálkovým ovládáním


Elekronický bidet Blooming NB-R770 s dálkovým ovládáním pro Vaší každodenní hygienu, maximální pohodlí, zdraví a životní styl.
Bidet nabízí veškeré funkce spršky, včetně pulního oplachu a kmitavého pohybu trysky, samozřejmostí je individuální nastavení polohy trysky, tlaku a teploty vody, teplovzdušné sušení, vyhřívané sedátko, automatické čištění trysek atd. Nadstandardní funce jsou automatické noční LED osvětlení, které oceníte zejména v noci, super úsporný režim, který šetří el. energii a funce odsávání pachů, která se aktivuje při dosednutí a dálkové ovládání pro Vaše maximální pohodlí.
Nejpodstatnější je však tvar sedátka, který je přizpůsobený evropskému trhu a zařízení pasuje na většinu toalet evropských výrobců.

Instalace:
Bidet lze instalovat na Vaši stávající toaletní mísu. Abyste před pořízením bidetu měli úplnou jistotu, že bude vhodný na Vaši stávající toaletní mísu, doporučujeme ověřit, zda rozměry této mísy odpovídají technickému výkresu, který naleznete níže. V dosahu 1,4 m od bidetu je nutno umístit zásuvku 230V/50Hz.
Způsob instalace je popsán v návodu k použití. Vlastní instalace je velice jednoduchá, balení obsahuje vše, co je potřeba. Přiloženou T-rozbočkou a pancéřovou hadicí se bidet připojí na stávající přívod vody G3/8. A zapojí do zásuvky. Do montážních otvorů v keramice, sloužících k instalaci toaletního prkénka, se pomocí přiložených šroubů instalují posuvné kolejničky do nichž se bidet nasune.

Technické parametry:
Napájení: 220-240V/50-60Hz
Max příkon: 600-785W
Délka přívodního kabelu: 1,4m
Přívod vody: Přímé napojení na zdroj vody G3/8
Tlak vody: 98-735kPa
Spotřeba vody: 1,1-1,3l/min
Kapacita nádržky: 1,4l
Rozsah teploty vody: běžná teplota, 34, 37, 40°C
Teplota vzduchu: běžná teplota - 50°C
Bezpečnostní prvky: termostatický jistič, tepelné pojistky, snímač vodní hladiny
Váha: 4,5kg
Rozměr: viz technický výkres

Vhodné pro sanitární keramiku:
KERASAN - Flo, Godia, ECE BAGNO - Dynasty, SAPHO - Ilco, CREAVIT - Creavit, CERSANIT - President, Delfi, JIKA - Lyra Plus (závěsné WC), Cubito, KOLO - Primo, Nova Top, Quattro, ROCCA - Victoria, KERAMAG - Renova, Joop!, 4U, Xeno, LAUFEN - Laufen Pro, Form, Moderna, Villeroy&Boch - Omnia architectura

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.