LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC
LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC

LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC

LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC Umývátko bez otvorem pro baterii a bez přepadu S povrchovou úpravou LCC - Laufen Clean Coat Rozměry: 450 x 410 x 1... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 8.1503.1.400.112.1

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

LAUFEN FLORAKIDS Umývátko pro děti 45x41 cm, bez otvoru a bez přepadu, bílé LCC

Umývátko bez otvorem pro baterii a bez přepadu
S povrchovou úpravou LCC - Laufen Clean Coat
Rozměry:
450 x 410 x 150 mm

FLORAKIDS - to je koupelna navržená pro ty nejmenší

Kolekce Laufen Florakids je plná veselých nápadů, výrazných barev a hravých detailů. Veselá a barevná koupelna Florakids se zaručeně bude dětem líbit.
Nejdůležitějším prvkem této řady je umyvadlo pro děti ve tvaru velkého květu v bílém, červeném a zeleném provedení. Například pro školky je vhodné nejen designem, ale i praktickým provedením - při umístění několika umyvadel vedle sebe vytvoříte dostatečně velký odkládací prostor.
Navíc lze umyvadla doplnit o keramické poličky ve tvaru mraků odpovídající barvy. Zrcadla se nabízejí v červeném provedení s květinovým vzorem, nebo v zeleném ve vzoru housenky. Jednotlivé komponenty zrcadel na sebe navazují.

ILUSTRAČNÍ FOTO !

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.