VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017
VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017 VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017

VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017

VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017 Aby byly sprchové kouty s ochranným povrchem Reflex KOLO čisté a dobře udržované. DOKO... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KOLO
Kód / Model: R__SU00009

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VÝPRODEJ KOLO Reflex komdicionér - regenerační prostředek ( 100 ml ) SU00009, PROŠLÉ DATUM EXPIRACE 1/2017

Aby byly sprchové kouty s ochranným povrchem Reflex KOLO čisté a dobře udržované.

DOKONALE HLADKÝ POVRCH
Standardní povrch keramiky nebo skla je hladký pouze na pohled. Ve skutečnosti ale jeho struktura obsahuje mikropóry, ve kterých se mohou usazovat nečistoty, bakterie a vodní kámen.
Reflex KOLO je speciální ochranná vrstva, která účinně chrání keramický nebo skleněný povrch před usazováním vodního kamene a nečistot.
Povrchová úprava Reflex KOLO se nanáší v průběhu výrobního procesu. Keramický nebo skleněný povrch se tak stává výjimečně hladkým, a proto na něm tak snadno neulpívají nečistoty a vodní kámen. Pokud k tomu přece jen dojde, je jejich odstranění velmi snadné. K běžné údržbě stačí jemný hadřík nebo houbička a běžné čistící prostředky.
Povrch keramiky nebo sprchových koutů zůstává krásně lesklý a déle čistý. Koupelna vypadá stále jako nová a přímo září čistotou.

Charakteristickou vlastností povrchové úpravy Reflex KOLO je splynuti drobných kapek vody ve větší a jejich rychlé stékání společně s vodním kamenem a nečistotami.

Údržba sprchových koutů
Dodržování uvedených doporučení a rad, týkajících se pravidelné údržby a čištění sprchových koutů, Vám zaručí udržení vlastností ochranné vrstvy Reflex KOLO při běžném provozu.
Stěny sprchového koutu ihned po koupeli důkladně opláchněte vodou. Předejdete tak usazování zbytků mýdel a šampónů. Za účelem preventivní ochrany proti vodnímu kameni postačí ihned po koupeli setřít zbývající vodní kapky jemným hadříkem nebo pryžovou stěrkou, která patři ke standardnímu vybavení každého sprchového
koutu s povrchem Reflex KOLO. Není třeba používat žádné čistící prostředky.
Pokud dojde např. v důsledku nepravidelné údržby sprchového koutu k usazení větší vrstvy vodního kamene a nečistot, lze tuto vrstvu ze suché plochy odstranit pomocí suchého hadříku.
K čištění sprchových koutů s povrchem Reflex KOLO se nedoporučuje používat silné abrazivní čistící prostředky, přípravky ve formě pasty nebo rozpouštědla.
K těmto účelům doporučujeme používat speciálně vyvinuté čistidlo „Reflex KOLO odstraňovač vodního kamene“ nebo jemné čistící prostředky běžně dostupné na trhu.
Odstraňovač vodního kamene účinně odstraňuje čerstvé i starší vápenaté usazeniny a jiné nečistoty bez poškrábání.
Povrchy sprchových koutů doporučujeme průběžně udržovat a regenerovat regenerační prostředkem „Reflex KOLO kondicionér“.
Díky tomu si ochranná vrstva Reflex KOLO udrží svoje původní vlastnosti po mnoho let.

Výrobky značky KOLO nabízejí výjimečně široký sortiment keramiky, nábytku, van a sprchových koutů za výbornou cenu. Díky rozmanitým tvarům a provedení je možné si zařídit koupelnu podle vlastních představ.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.