Jika OLYMP Zrcadlová skříňka levá 4.5406.2.434.802.1
Jika OLYMP Zrcadlová skříňka levá 4.5406.2.434.802.1 Jika OLYMP Zrcadlová skříňka levá 4.5406.2.434.802.1

Jika OLYMP Zrcadlová skříňka levá 4.5406.2.434.802.1

Zrcadlová skříňka, levá, včetně poličky Rozměry výrobku Šířka0­ mm Výška510­ mm Hloubka600­ mm ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: JIKA
Kód / Model: 4.5406.2.434.802.1

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Zrcadlová skříňka, levá, včetně poličky
Rozměry výrobku
Šířka0­ mm
Výška510­ mm
Hloubka600­ mm Jika OLYMP Zrcadlová skříňka levá 4.5406.2.434.802.1

Více o značce JIKA

Tradice a kvalita se u výrobce JIKA setkávají s nejmodernějšími světovými trendy v oboru koupelnového vybavení. Síla značky JIKA a desítky let zkušeností se promítají i do nejnepatrnějších detailů všech produktů. Do výrobního sortimentu JIKA patří koncepty kompletních značkových koupelen v jednotných designových setech – sanitární keramika, koupelnový nábytek, vany, sprchové vaničky.

Je Vám libo něco atraktivně současného? Koupelnovou sérii JIKA OLYMP, jejíž praktická jednoduchost a decentní elegance jdou ruku v ruce s překvapivě vysokým uživatelským komfortem? V případě série Jika OLYMP jistě naleznete produkt pro jakékoliv řešení Vaší koupelny.

Zcela v duchu současných koupelnových trendů nabízí řada Jika OLYMP jednoduchý moderní design s čistými křivkami. Široká nabídka jednotlivých komponentů série JIKA OLYMP uspokojí i náročnější zákazníky, kteří volí rozumný kompromis mezi cenou a designem.

Série Jika OLYMP byla vyvinuta, aby sloužila. Je dokonalá ve své mnohostrannosti a nedostižná ve své přizpůsobivosti. Zahrnuje desítky kvalitních výrobků od spolehlivě pracujících baterií, přes široký výběr běloskvoucí umyvadel a sanitární keramiky až po sprchové vaničky a elegantní koupelnový nábytek. Díky prostým liniím je série OLYMP nepřehlédnutelná ve velkém prostoru, se stejnou elegancí se však přizpůsobí třeba i maličké koupelně Vašeho prvního bytu.

Řada Jika OLYMP nabízí velká i malá umyvadla a umývátka, která pojmou nadstandardní objem vody i při malé půdorysné ploše umyvadla. Jika OLYMP nabízí doplněk speciální neviditelné upevnění krytu na sifon umyvadel. U klozetů JIKA OLYMP je velkou výhodou nádržka se snadnou přístupností splachovacího mechanismu. Další inovativní řešení série OLYMP je v systému SLOWCLOSE, což je velmi důmyslný mechanismus zpomalující sklápění sedátka.

Za pozornost stojí zejména nabídka moderního koupelnového nábytku. Studio LLEV product design na řadě Jika OLYMP akcentuje kladný vztah k přírodě. Pro pilotní variantu byla zvolena kombinace dekoru břízy a bílých dvířek s atypickým tvarem, který odráží zajímavý rádius umyvadel. Předností této nadčasové série je jedinečná kombinace příznivé ceny a moderního designu. Konstrukce nábytku OLYMP nabízí praktickou velikost vnitřního prostoru, snadnou údržbu a široké možnosti designových kombinací.

Koupelnová série Jika OLYMP je tu zkrátka pro každého, každý zákazník si může dosyta vybírat z bohaté nabídky a pak každý pocítí radost z každodenního používání těchto kvalitních výrobků navržených opravdovými profesionály v oboru koupelnového vybavení a sanitární techniky.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.