ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464
ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464 ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464 ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464 ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464 ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464

ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464

ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464 Parní box IQ steam řady Arttec Exclusive zaujme nadstandardní výbavou a originálním luxusním designem s bambusovou podlahou, ve které je zabudováno vytahovací ... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: PAN00464

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

ARTTEC IQ steam Parní box PAN00464

Parní box IQ steam řady Arttec Exclusive zaujme nadstandardní výbavou a originálním luxusním designem s bambusovou podlahou, ve které je zabudováno vytahovací sedátko.
Vzhled boxu doplňuje černý ALU rám, bílá vanička a hlavně namodralé stropní osvětlení, které nádherně prozáří celý box.
Ve výbavě parního boxu IQ steam najdete opravdu velkou horní sprchu (30x30 cm), polohovatelnou ruční sprchu a 5 středně velkých masážních zádových trysek plus 2 velké.
Masážní trysky, sprchy i baterie se vyznačují zajímavým designem, který upoutá na první pohled. Dotykový panel ovládá nastavení páry, masáže i reproduktoru či ventilátoru.
Vanička parního boxu IQ steam je vyrobena z kombinace ABS a PMMA (akrylát). Tím je dosaženo vysoké odolnosti proti nárazu a proti poškrábání povrchové vrstvy zároveň.

- Rozměry: 100x100x223 cm
- Vnitřní výška: 193 cm
- Výška sedátka: 30 cm
- Šířka vstupu: 51 cm

Vanička:
- Barva: bílá
- Výška: 20 cm
- Materiál: ABS/PMMA

Výplň:
- 6mm bezpečnostní sklo čiré
- Zadní sklo černé barvy
- Středový chromovaný panel

Výbava:
Horní sprcha rozměr 30x30 cm, Ruční sprcha polohovatelná s držadlem, 5x střední masážní trysky, 2x velké masážní trysky, Baterie, Dotykový ovládací panel, Parní vyvíječ, Reproduktor, Rádio, Připojení telefonu a CD, Ventilátor, Osvětlení ve stropu, Bambusová podlaha s vytahovacím sedátkem, Skleněná polička

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.