ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655
ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655 ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655

ROLTECHNIK Čtvercový sprchový kout s dvoudílnými posuvnými dveřmi ORLANDO NEO/900 brillant/matt glass N0655

Jednoduché, osvědčené a cenově snadno dostupné řešení pro vaši sprchu. Výplň tvoří 4 mm bezpečnostní sklo v matném provedení a profil rámu je v úpravě brillant. Vzhledem k jednoduché instalaci, p... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: N0655

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Jednoduché, osvědčené a cenově snadno dostupné řešení pro vaši sprchu. Výplň tvoří 4 mm bezpečnostní sklo v matném provedení a profil rámu je v úpravě brillant. Vzhledem k jednoduché instalaci, příznivé ceně a univerzálnímu vzhledu je tento sprchový kout oblíbenou volbou při osazování koupelen sportovních center, zdravotnických zařízení nebo ubytoven. Pro snadnou údržbu je tento kout vybaven spodními odklápěcími pojezdy.

TECHNICKÉ SPECIFIKACE:
• Výška koutu (h): 1900 mm
• Instalační rozměr: 880-900 mm
• Vstupní otvor: 485 mm
• Materiál výplně: bezpečnostní sklo
• Výplň: matt glass
• Typ profilu: brillant
• Materiál profilu: hliník
• Síla skla: 4 mm

Čtvercový sprchový kout s posuvnými dvoudílnými dveřmi ORLANDO NEO ze série SANIPRO LINE je cenově dostupným, a přitom elegantním a kvalitním řešením pro Vaši koupelnu.

Sprchový kout se pyšní hliníkovými profily v provedení Brillant, které dokonale ladí s designovými madly ve stejném barevném provedení. Profily jsou odolné vůči korozi. Výplň skel zkrášluje matné bezpečnostní sklo Matt Glass, které navodí při sprchování příjemný pocit soukromí.

Mysleli jsme na snadnou údržbu a proto je sprchový kout vybavenOdklápěcí spodní pojezdy odklápěcími pojezdy. Snadno se tak dostanete k těžko dostupným místům. Dveře lze odklopit velmi jednoduše. Jak můžete vidět na obrázku, na pojezdech se nachází šedá krytka s "čudlíkem". Čudlík ztlačíte směrem dolů a následně dveře už jen odklopíte od lišty. Je nutné oba dva čudlíky ztlačit najednou, abyste sklo mohli bez problému odklopit. Po vyčištění pojezdy jen nacvaknete zpět do lišty.

Sprchový kout ORLANDO NEO se pyšní, jak je výše zmíněno, výplní skel v provedení Matt Glass. Tato výplň má mřížkovou úpravu, díky čemuž je sklo zvenku hrubé a způsobuje horší průhlednost. Zevnitř je však hladké a pro snazší údržbu doporučujeme zakoupit sadu ROLSHIELD COMPLETE CARE.

Použitím sady ROLSHIELD COMPLETE CARE na své sprchové dveře nanesete vrstvu Rolshield na bázi nanotechnologie, která zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Zajistíte si tak obdobnou povrchovou úpravu, jakou disponují sprchové kouty vyšších řad.

Sprchový kout lze osadit na sprchovou vaničku či přímo na podlahu, což Vám zajistí bezbariérový vstup.

Pokud Vás nebaví u sprchování stát, pořiďte si jedno z moderních sedátek. Sprchování bude hned pohodlnější.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.