KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC12003
KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC12003 KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC12003

KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC12003

KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC10003 Délka vzpěry: 1136 mm Barva profilu: chrom / stříbrná lesklá POZOR ! - při použití pevné stěny typu Walk-In je nutno vždy obj... Zobrazit celý popis »


Výrobce: KOLO
Kód / Model: HSKC12003

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

KOLO NEXT vzpěra pro spojení pevných stěn Walk-In 1136 mm HSKC10003

Délka vzpěry: 1136 mm
Barva profilu: chrom / stříbrná lesklá

POZOR !
- při použití pevné stěny typu Walk-In je nutno vždy objednat vzpěru příslušné délky
- vzpěry je možno upravit ( zkrátit ) dle stavwbní situace

KOLO Next
Série sprchových koutů KOLO Next patří kromě čistého designu také mnoho prvků, které přispívají k modernímu elegantnímu vzhledu.
Vnitřní madlo je uzpůsobeno tak, aby se dveřa daly snadno otevírat a zavírat i mokrou rukou.
Dveře nebo boční stěna může být osazena držákem na osušku.
Řada KOLO Next také přináší řešení sprchových koutů WALK- IN, které odpovídají nejnovějším trendům. Kromě toho lze sprchové kouty KOLO Next přizpůsobit individuálním potřebám díky výrobě na míru.

DOKONALE HLADKÝ POVRCH
Standardní povrch keramiky nebo skla je hladký pouze na pohled. Ve skutečnosti ale jeho struktura obsahuje mikropóry, ve kterých se mohou usazovat nečistoty, bakterie a vodní kámen.
Reflex KOLO je speciální ochranná vrstva, která účinně chrání keramický nebo skleněný povrch před usazováním vodního kamene a nečistot.
Povrchová úprava Reflex KOLO se nanáší v průběhu výrobního procesu. Keramický nebo skleněný povrch se tak stává výjimečně hladkým, a proto na něm tak snadno neulpívají nečistoty a vodní kámen. Pokud k tomu přece jen dojde, je jejich odstranění velmi snadné. K běžné údržbě stačí jemný hadřík nebo houbička a běžné čistící prostředky.
Povrch keramiky nebo sprchových koutů zůstává krásně lesklý a déle čistý. Koupelna vypadá stále jako nová a přímo září čistotou.

Charakteristickou vlastností povrchové úpravy Reflex KOLO je splynuti drobných kapek vody ve větší a jejich rychlé stékání společně s vodním kamenem a nečistotami.

Údržba sprchových koutů
Dodržování uvedených doporučení a rad, týkajících se pravidelné údržby a čištění sprchových koutů, Vám zaručí udržení vlastností ochranné vrstvy Reflex KOLO při běžném provozu.
Stěny sprchového koutu ihned po koupeli důkladně opláchněte vodou. Předejdete tak usazování zbytků mýdel a šampónů. Za účelem preventivní ochrany proti vodnímu kameni postačí ihned po koupeli setřít zbývající vodní kapky jemným hadříkem nebo pryžovou stěrkou, která patři ke standardnímu vybavení každého sprchového
koutu s povrchem Reflex KOLO. Není třeba používat žádné čistící prostředky.
Pokud dojde např. v důsledku nepravidelné údržby sprchového koutu k usazení větší vrstvy vodního kamene a nečistot, lze tuto vrstvu ze suché plochy odstranit pomocí suchého hadříku.
K čištění sprchových koutů s povrchem Reflex KOLO se nedoporučuje používat silné abrazivní čistící prostředky, přípravky ve formě pasty nebo rozpouštědla.
K těmto účelům doporučujeme používat speciálně vyvinuté čistidlo „Reflex KOLO odstraňovač vodního kamene“ nebo jemné čistící prostředky běžně dostupné na trhu.
Odstraňovač vodního kamene účinně odstraňuje čerstvé i starší vápenaté usazeniny a jiné nečistoty bez poškrábání.
Povrchy sprchových koutů doporučujeme průběžně udržovat a regenerovat regenerační prostředkem „Reflex KOLO kondicionér“.
Díky tomu si ochranná vrstva Reflex KOLO udrží svoje původní vlastnosti po mnoho let.

Výrobky značky KOLO nabízejí výjimečně široký sortiment keramiky, nábytku, van a sprchových koutů za výbornou cenu. Díky rozmanitým tvarům a provedení je možné si zařídit koupelnu podle vlastních představ.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.