ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička COLA/800 8000003
ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička COLA/800 8000003 ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička COLA/800 8000003 ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička COLA/800 8000003

ROLTECHNIK Čtvercová sprchová vanička COLA/800 8000003

Středně hluboké sprchové vaničky jsou oblíbené nejen pro svou praktičnost, ale také svůj design. Akrylátová vanička je vyztužená sklolaminátovou vrstvou, a tak je velmi pevná a odolná. Technické... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 8000003

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Středně hluboké sprchové vaničky jsou oblíbené nejen pro svou praktičnost, ale také svůj design. Akrylátová vanička je vyztužená sklolaminátovou vrstvou, a tak je velmi pevná a odolná.

Technické parametry:
• Rozměry: 800x800 mm
• Výška vaničky: 170 mm
• Průměr sifonu: 60 mm
• Materiál vaničky: akrylát

Výhody sprchové vaničky COLA:
• Vanička se instaluje podezděním. Můžete využít praktických nožiček, pomocí kterých vyrovnáte nerovnosti podlahy. Dokupte si speciální nožičky (5 ks) v našem e-shopu, nejsou součástí objednávky.
• Akrylátová vanička vás překvapí svou nezničitelností a tvarovou stabilitou. Ani po letech užívání nemění svůj tvar a barvu. Její povrch je velmi odolný - při čištění vaničky můžete používat téměř jakékoliv čisticí prostředky.

Sprchová vanička COLA je středně hluboká (170 mm) a hodí jak do úplně nových, tak do rekonstruovaných koupelen. Kombinujte ji s našimi čtvercovými sprchovými kouty - určitě si mezi nimi vyberete.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.