ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička FLAT ROUND/1000 8000117
ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička FLAT ROUND/1000 8000117 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička FLAT ROUND/1000 8000117 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička FLAT ROUND/1000 8000117

ROLTECHNIK Čtvrtkruhová sprchová vanička FLAT ROUND/1000 8000117

Sprchová vanička FLAT ROUND s velmi nízkou nástupní hranou (pouhých 5 cm) je vhodná do každé moderní koupelny, a to i do té bezbariérové. Akrylát je vyztužený sklolaminátovou vrstvou, a tak se mů... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 8000117

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Sprchová vanička FLAT ROUND s velmi nízkou nástupní hranou (pouhých 5 cm) je vhodná do každé moderní koupelny, a to i do té bezbariérové. Akrylát je vyztužený sklolaminátovou vrstvou, a tak se může vanička pyšnit vysokou stabilitou, odolností a dlouhou životností.

Technické parametry:
• Rozměry: 1000x1000 mm
• Výška vaničky: 50 mm
• Rádius: R550
• Průměr sifonu: 90 mm
• Materiál vaničky: akrylát

Výhody sprchové vaničky FLAT ROUND
• Vaničku můžete instalovat přímo na podlahu, nebo na hotový obklad pomocí nožiček, kterými vyrovnáte případné nerovnosti podkladu. Vaničkové nožičky si dokupte v našem e-shopu, nejsou součástí objednávky. Vaničku následně buď obezděte, nebo doplňte o elegantní čelní panel.
• Akrylátová vanička vyniká svou vysokou stabilitou a odolností. Výhodou povrchu vaničky je jeho snadná a velmi rychlá údržba. Nemusíte se bát používat běžné čisticí prostředky, povrch nezažloutne, ani ho nijak nenarušíte.

Čtvrtkruhové sprchové vaničky jsou určené pro instalaci do rohu koupelny. Mají rádius 550 mm, a tak jsou ideální v kombinaci se čtvrtkruhovými sprchovými kouty Roltechnik. Vyberte si přesně takový, který bude vyhovovat všem členům vaší domácnosti.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.