ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024
ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024 ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024

ROLTECHNIK Čtvrtkruhová samonosná sprchová vanička z koextrudované skořepiny s PU nosičem HAWAII-P /800 8000024

Tato čtvrtkruhová sprchová vanička má hned několik výhod. Je samonosná, a tak se velmi snadno instaluje. Akrylát, ze kterého je vyrobená, jí propůjčuje skvělé vlastnosti, jako je odolnost, stabil... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 8000024

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Tato čtvrtkruhová sprchová vanička má hned několik výhod. Je samonosná, a tak se velmi snadno instaluje. Akrylát, ze kterého je vyrobená, jí propůjčuje skvělé vlastnosti, jako je odolnost, stabilita a barevná stálost. Nejvíce vás ale zaujme její bezkonkurenčně nízká cena.

Technické parametry:
• Rozměry: 800x800 mm
• Výška vaničky: 170 mm
• Průměr sifonu: 60 mm
• Rádius: R550
• Materiál vaničky: akrylát

Výhody sprchové vaničky HAWAII-P:
• Vanička je samonosná - má skořepinu vyztuženou moderním PU nosičem, který jí dodává vynikající stabilitu. Instaluje se přímo na podlahu a nevyžaduje dodatečné obezdění.
• K vaničce si dokupte také sifon s průměrem 50/60 mm. Díky tomu, že je výška vaničky 170 mm, snadno ji nainstalujete na podlahu, aniž byste museli při napojování na odpad zasahovat do podlahy.
• Je vyrobená z akrylátu, což je materiál s velmi hladkým povrchem. Nejenže se vanička snadno čistí, ale také na ní ulpívá minimum nečistot a mastnoty.

Samonosnou sprchovou vaničku zkombinujte se čtvrtkruhovým sprchovým koutem. Můžete vybírat mezi sprchovými kouty s posuvnými či otevíracími dveřmi v rámovém nebo polorámovém provedení.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.