SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml
SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml

SOUDAL sanitární silikon bílá 280 ml

Speciální trvale pružný silikonový tmel se zvýšeným obsahem protiplísňových fungicidů. Vhodný zejména pro tmelení stavebních spojů vystavených zvýšenému působení vlhkosti, tmelení v sanitárních m... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SOUDAL
Kód / Model: 1275

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Speciální trvale pružný silikonový tmel se zvýšeným obsahem protiplísňových fungicidů. Vhodný zejména pro tmelení stavebních spojů vystavených zvýšenému působení vlhkosti, tmelení v sanitárních místnostech a kuchyních, pro spoje sanitární keramiky, kuchyňských linek, tmelení chladírenských skladů a kontejnerů včetně skladů potravin. Vyznačuje se vysokou životností a dlouhodobou odolností vůči působení plísní.

Chrakteristika produktu
velmi snadno použitelný, barevně stálý, odolný proti UV záření
po vytvrzení trvale elastický s přídavkem fungicidů zajišťujících odolnost proti plísním
vyznačuje se typickým octovým pachem

Použití tmelu
tmelení v sanitárních místnostech a kuchyních
tmelící sklenářské práce
tmelení stavebních spojů ve vlhkém prostředí
tmelení klimatizačních systémů

Pracovní postup
Pracovní postup naleznete v technickém listu

Před použitím si vždy přečtěte údaje na obalu a připojené informace o přípravku. Výrobek je klasifikován jako nebezpečný podle nařízení 1272/2008 CLP.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.