NOVASERVIS NOBLESS TINA Sprchová sada podomítková, černá SADA38051R,5
NOVASERVIS NOBLESS TINA Sprchová sada podomítková, černá SADA38051R,5 NOVASERVIS NOBLESS TINA Sprchová sada podomítková, černá SADA38051R,5

NOVASERVIS NOBLESS TINA Sprchová sada podomítková, černá SADA38051R,5

Moderní vzhled konceptu ČERNÁ není jen pro odvážné. Dokonalé křivky ze série TINA úžasně vyniknou v černé barvě. Oblíbený vzhled a špičková kvalita. Líbivý a moderní design rovných a oblých hran.... Zobrazit celý popis »


Výrobce: NOVASERVIS
Kód / Model: SADA38051R,5

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Moderní vzhled konceptu ČERNÁ není jen pro odvážné. Dokonalé křivky ze série TINA úžasně vyniknou v černé barvě. Oblíbený vzhled a špičková kvalita. Líbivý a moderní design rovných a oblých hran.

Sprchová podomítková sada s příslušenstvím v provedení černá-mat. Box je dodávaný komplet včetně krytu a ovládací páky. Sada obsahuje podomítkovou sprchovou baterii s kvalitní keramickou kartuší s prodlouženou zárukou 5 let a keramickým přepínačem, plastovou hadici 150 cm, ramínko ze zdi v délce 350 mm, hlavovou sprchu o průměru 200 mm, 3-polohovou ruční sprchu, stěnový vývod vody a držák na ruční sprchu.

Sada obsahuje:
• Baterii s boxem: BOX38051R,5
• Rameno pevné sprchy: RAM350,5
• Pevná sprcha: RUP/200,5
• Ruční sprcha set: MINI869,5
• Držák sprchy: D/STENAA1,5

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.