SAPHO UNA sprchový sloup s termostatickou baterií, UN57SP2151
SAPHO UNA sprchový sloup s termostatickou baterií, UN57SP2151 SAPHO UNA sprchový sloup s termostatickou baterií, UN57SP2151 SAPHO UNA sprchový sloup s termostatickou baterií, UN57SP2151

SAPHO UNA sprchový sloup s termostatickou baterií, UN57SP2151

- prchový sloup s termostatickou baterií, rozteč přívodů 150 mm. - přepínač ruční/hlavová sprcha, integrovaný do ovládací rukojeti. - 1022 mm výška sloupu. - hlavová sprcha ABS plast 250x250 mm. ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: SAPHO
Kód / Model: UN57SP2151

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

- prchový sloup s termostatickou baterií, rozteč přívodů 150 mm.
- přepínač ruční/hlavová sprcha, integrovaný do ovládací rukojeti.
- 1022 mm výška sloupu.
- hlavová sprcha ABS plast 250x250 mm.
- PROtherm - úsporný systém ohřevu vody.
- SECUREstop - bezpečný systém proti opaření
- materiál: mosaz
- povrchová úprava: chrom

Baterie je továrnou nastavena a odzkoušena při tlaku 3 bary na obou vstupech. Za těchto podmínek je funkčnost baterie optimální s jakýmkoliv typem ohřevu vody.
Při tlaku nad 5 barů doporučujeme instalaci redukčního ventilu.

JAK FUNGUJE TERMOSTATICKÁ BATERIE?
Termostatická baterie je již z výroby nastavena na teplotu vody 38°C. Po puštění vody otočením pravé rukojeti Vám tedy poteče voda o teplotě 38°C. Pokud budete chtít mít vodu chladnější, stačí otočit levou rukojetí směrem k sobě. Pokud budete chtít mít vodu teplejší, je třeba zmáčknout bezpečnostní pojistku SECUREstop na levé rukojeti a potom otočit směremod sobe. Průtok vody a to zda vám voda poteče z ruční nebo hlavové sprchy si volíte pomocí pravé rukojeti. Při otevření vody otočením pravé rukojeti směrem k sobě teče voda z hlavové sprchy. Pro přepnutí na ruční sprchu je třeba zmáčknout integrovaný přepínač v pravé rukojeti a otočit směrem od sebe.
Prodloužená záruka na těsnost baterie 5 let.

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.