ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE
ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE

ROLTECHNIK ROLSHIELD COMPLETE CARE

Pro bezvadný vzhled skla i po 10 letech ROLTECHNIK přichází se skvělou inovací v údržbě povrchů. Moderní vrstva ROLSHIELD na bázi nanotechnologie zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROLTECHNIK
Kód / Model: 5139900

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Pro bezvadný vzhled skla i po 10 letech

ROLTECHNIK přichází se skvělou inovací v údržbě povrchů. Moderní vrstva ROLSHIELD na bázi nanotechnologie zabraňuje usazování nečistot, mastnoty a vodního kamene. Nyní Vám přinášíme možnost tuto ochrannou vrstvu nanést i na sklo, které nebylo ROLSHIELD opatřeno při výrobě.

Hydrofobní vrstva ROLSHIELD odolá UV záření, má chemickou a mechanickou odolnost a vydrží i vůči změnám tepelného rázu. Díky odpuzování mastnoty má také vynikající vlastnosti proti přilnavosti nečistot. Sklo se Vám proto bude skvěle udržovat.

Profesionální nanovrstva s certifikátem kvality byla zkoušena na životnost 10 let. Abychom Vám mohli přinést záruku, že jde o profesionální ošetření skla, nechali jsme ji prověřit certifikační autoritou, společností TÜV v Německu. Přinášíme Vám jistotu, že od nás získáváte špičku v rámci snadné údržby sprchového koutu.

Obsah balení:
• ROLSHIELD PRE CLEANER - 200 ml
• ROLSHIELD PROTECTOR - 100 ml
• houbička s rukojetí
• 1 x modrá utěrka z mikrovlákna
• 1 x žlutá utěrka z mikrovlákna
• 2x bílá utěrka z viskózy
• 1 pár jednorázových rukavic

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.