RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1
RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1 RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1 RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1 RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1

RAVAK CVSK1 ROSA 160/170 L vanová zástěna, bright alu+Transparent, levá 7QLS0C00Y1

Vanová zástěna jednodílná je určená pro vany Rosa I, Rosa II, Rosa 95. Se zástěnou lze pohybovat do vnitřního prostoru nad vanu nebo do vnějšího ke stěně. Technické parametry: • Šířka: 1000 mm •... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RAVAK
Kód / Model: 7QLS0C00Y1

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Vanová zástěna jednodílná je určená pro vany Rosa I, Rosa II, Rosa 95.
Se zástěnou lze pohybovat do vnitřního prostoru nad vanu nebo do vnějšího ke stěně.

Technické parametry:
• Šířka: 1000 mm
• Výška: 1500 mm
• Výplň bezpečnostní sklo: Transparent
• Povrch rámu: bright alu (lesk)
• Varianta: levá

Vanová zástěna CVSK1
Nejoblíbenější vany ze sortimentu RAVAK a zároveň nejprodávanější asymetrické vany na českém trhu získaly novou zástěnu. Jednodílná celoskleněná zástěna na otočném sloupku je vyvinuta tak, aby dokonale kopírovala lem asymetrických van ze série Rosa (Rosa I, Rosa II a Rosa 95). Vytvoří tak prostorný a pohodlný sprchový kout ve vaně, která se všude vejde a je příjemná i pro relaxační koupel. Dno van Rosa je překvapivě široké a ploché a je obklopeno takřka kolmými boky. Pro sprchování tak nabízí dostatečný prostor, bezpečí a komfort. Nová vanová zástěna má výšku 1500 mm a je nabízena ve dvou typech šířek. Jeden typ (140/150 cm) se hodí na všechny vany ze série Rosa v těchto rozměrech, druhý typ je určen na dvě větší rozměrové varianty (160/170 cm). Horní roh zástěny je zaoblený, proto se zástěna nabízí v levé nebo pravé variantě. Zvolit si můžete ze tří různých provedení svislých sloupků, a to buď v bílé barvě, v lesklé kovové nebo v odolné kovově matné úpravě nazvané satin. Vanová zástěna k vanám Rosa je už z výroby ochráněna technologií AntiCalc proti vodnímu kameni a při používání stačí už jen jedenkrát za tři měsíce tuto vrstvu obnovit nanesením přípravku RAVAK AntiCalc.

RAVAK se zaměřuje na moderní koupelny promyšlené do posledního detailu v ucelené nabídce komplexních řešení. Svým zákazníkům dodáváme vany, sprchové kouty a dveře, vany s hydromasážními systémy, umyvadla, koupelnový nábytek, vodovodní baterie a doplňky jako jsou čistící přípravky vyvinuté přímo výrobcem pro šetrnou a účinnou péči o vybavení koupelny.

RAVAK působí ve více než 50 zemích světa a je největším výrobcem vybavení pro koupelny nejen v Česku, ale i v celé střední a východní Evropě.

Ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.