RIHO vana LYRA levá 153x100 cm BA68
RIHO vana LYRA levá 153x100 cm BA68 RIHO vana LYRA levá 153x100 cm BA68

RIHO vana LYRA levá 153x100 cm BA68

RIHO vana LYRA - rozměry: 153,5x100 cm - objem: 230 l - materiál: akrylát - barevné provedení: bílá - podpěry nejsou součástí, nutno objednat zvlášť ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RIHO
Kód / Model: BA68

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

RIHO vana LYRA
- rozměry: 153,5x100 cm
- objem: 230 l
- materiál: akrylát
- barevné provedení: bílá
- podpěry nejsou součástí, nutno objednat zvlášť
Vany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu. Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Akrylátové vany se vyrábějí v lesklém nebo matném provedení. Všechny vany RIHO jsou vyztuženy vrstvou polyesterového skleněného laminátu a výztuží dna.

Vany jsou bezpečné vůči uklouznutí. Díky hladkému povrchu noha k materiálu maximálně přilne a riziko úrazu se tak minimalizuje. Akrylát ihned přebírá teplotu vody, takže je vana teplá hned na začátku koupání. Dobré izolační vlastnosti drží teplotu v lázni po delší dobu a tak není třeba doplňovat teplou vodu.
Zvukově tlumící účinky akrylátu nezpůsobují hluk při jejím naplňování.
Bezporézny povrch akrylátu zabraňuje množení bakterií, usazování špíny, tuku a mýdla na stěny vany. Údržba je proto rychlá a snadná.
Akrylátové vany jsou odolné vůči nárazům a poškrábání.
Všechna čerpadla RIHO jsou vybaveny systémem ochrany proti chodu naprázdno (s výjimkou kombinace hydro aero HIT).
V masážních systémech RIHO nezůstává po vypuštění vany v rozvodech žádná zbytková voda. Design van klade důraz na pohodlí a spotřebu vody.

Firma RIHO CZ, a.s. vznikla v roce 1994 jako dceřiná společnost holandské firmy RIHO INTERNATIONAL. Dobrá pověst o vysoké technické úrovni českých výrobků byla důvodem k rozhodnutí vedení firmy vybudovat v malé obci u Moravském krasu nový podnik výjimečných kvalit. V novém podniku RIHO vyrostl tým specializovaných techniků, kteří tvoří špičku ve svém oboru.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.