RIHO vana COLORADO 180 cm BB02
RIHO vana COLORADO 180 cm BB02 RIHO vana COLORADO 180 cm BB02

RIHO vana COLORADO 180 cm BB02

RIHO vana COLORADO - rozměry: 180 cm - objem: 600 l - materiál: akrylát - barevné provedení: bílá - podpěry nejsou součástí, nutno objednat zvlášť ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: RIHO
Kód / Model: BB02

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

RIHO vana COLORADO
- rozměry: 180 cm
- objem: 600 l
- materiál: akrylát
- barevné provedení: bílá
- podpěry nejsou součástí, nutno objednat zvlášť
Vany RIHO jsou vyrobeny z litého akrylátu. Je to vysoce kvalitní, neporézní plast, v celé tloušťce probarvený. Akrylátové vany se vyrábějí v lesklém nebo matném provedení. Všechny vany RIHO jsou vyztuženy vrstvou polyesterového skleněného laminátu a výztuží dna.

Vany jsou bezpečné vůči uklouznutí. Díky hladkému povrchu noha k materiálu maximálně přilne a riziko úrazu se tak minimalizuje. Akrylát ihned přebírá teplotu vody, takže je vana teplá hned na začátku koupání. Dobré izolační vlastnosti drží teplotu v lázni po delší dobu a tak není třeba doplňovat teplou vodu.
Zvukově tlumící účinky akrylátu nezpůsobují hluk při jejím naplňování.
Bezporézny povrch akrylátu zabraňuje množení bakterií, usazování špíny, tuku a mýdla na stěny vany. Údržba je proto rychlá a snadná.
Akrylátové vany jsou odolné vůči nárazům a poškrábání.
Všechna čerpadla RIHO jsou vybaveny systémem ochrany proti chodu naprázdno (s výjimkou kombinace hydro aero HIT).
V masážních systémech RIHO nezůstává po vypuštění vany v rozvodech žádná zbytková voda. Design van klade důraz na pohodlí a spotřebu vody.

Firma RIHO CZ, a.s. vznikla v roce 1994 jako dceřiná společnost holandské firmy RIHO INTERNATIONAL. Dobrá pověst o vysoké technické úrovni českých výrobků byla důvodem k rozhodnutí vedení firmy vybudovat v malé obci u Moravském krasu nový podnik výjimečných kvalit. V novém podniku RIHO vyrostl tým specializovaných techniků, kteří tvoří špičku ve svém oboru.

Ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.