Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00
Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00 Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00

Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00

Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00 Provedení: chrom - bez přepínače Povrch EverShine® Galvanická povrchová úprava EverShine® zaručuje u chromovaných baterií dlo... Zobrazit celý popis »


Výrobce: ROCA
Kód / Model: A5A2225C00

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Roca Victoria sprchová páková podomítková baterie, chrom 75A2225C00

Provedení: chrom
- bez přepínače

Povrch EverShine®
Galvanická povrchová úprava EverShine® zaručuje u chromovaných baterií dlouhodobý lesk. Chrání je před poškrábáním
a usnadňuje čištění.

Technologie SofTurn®
Maximální pohodlí, plynulost a přesnost nastavení intenzity a teploty proudu vody zajišťuje u pákových směšovacích baterií ROCA
patentovaná technologie SofTurn®.

Baterie Victoria nabízí zákazníkům vysokou kvalitu pomocí nejmodernější technologie. EKO-funkce pro úsporu vody, kterými jsou: dvoupolohová kartuše, která umožňuje nastavení 50% -100% průtoku vody, bezpečností funkce, pro jednoduchou regulaci teploty vody (ochrana proti opaření). Záruka na baterie Victoria je prodloužena na 5 let. Baterie Victoria doporučujeme ke keramice Victoria.

Pákové, kohoutkové a termostatické armatury ROCA mají jednoduché, ale velmi elegantní tvary s kvalitní a snadno udržovatelnou chromovou povrchovou úpravou. Vyměnitelné keramické kartuše umožňují ekonomickou kontrolu průtoku vody.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.