VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023
VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023 VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023

VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023

VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023 150mm Jednoduchost obsluhy činí z termostatických baterií optimální řešení zejména ke sprchám a vanám. Při ovládání termostatu s... Zobrazit celý popis »


Výrobce: EXTOL
Kód / Model: 72023

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

VITTORIA baterie termostatická sprchová univerzální, 150mm 72023

150mm

Jednoduchost obsluhy činí z termostatických baterií optimální řešení zejména ke sprchám a vanám. Při ovládání termostatu si nejprve zvolíme na stupnici požadovanou teplotu a nastavíme vyhovující průtok. Termostat automaticky upraví průtok teplé a studené vody pomocí zvláštní mechaniky, která pracuje na principu tepelné roztažnosti speciálních materiálů. Termostat vodu nijak neohřívá, pouze zajišťuje její správné smísení. Směšování v termostatických bateriích na požadovanou teplotu proběhne během několika málo vteřin.
Bezpečnost je zajištěna pojistkou proti opaření, která je nastavena na 38°C, přičemž teplotu lze podle potřeby (i během používání) měnit. Vyšší teploty je možné nastavit až po odjištění pojistky proti opaření. Baterie hlídá zvolenou teplotu s přesností ± 1°C. Při výpadku studené vody se termostat zcela uzavře a ani tehdy tak nehrozí opaření horkou vodou.

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.