IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA
IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA

IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA

IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA Armatura termostatická podomítková díl II pro konečnou montáž.Nutno objednat díl I A1000NU. Provedení:chrom MOMENTS Kolekce MOM... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: A4718AA

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

IDEAL Standard MOMENTS armatura termostatická podomítková A4718AA

Armatura termostatická podomítková díl II pro konečnou montáž.Nutno objednat díl I A1000NU.
Provedení:chrom

MOMENTS
Kolekce MOMENTS je určena pro náročné klienty, kteří mají svůj osobitý styl. Jedná se o nejkompletnější kolekci, kde všechny zařizovací předměty jsou designově vzájemně propojeny – od prvků sanitární keramiky přes koupelnový nábytek, armatury, koupelnové doplňky, vany a sprchové vaničky včetně sprchových koutů. Design, vytvořený ve vynikajícím designovém studiu Artefakt, vychází z kontrastu mezi jemně plynoucí oválnou vnitřní formou a přísně geometrickou vnější formou. Charakteristickým a inovativním prvkem této kolekce jsou rohy se zaobleným okrajem, které se opakují na všech výrobcích série MOMENTS. Závěsný klozet i bidet jsou opatřeny jedinečným skrytým upevněním, které umožňuje jednoduchou instalaci a velmi snadné čištění. Klozetové sedátko je možné dodat s automaticky sklápěcím mechanismem. Charakteristickým prvkem umyvadel je skrytý přepad včetně odtokového ventilu s integrovaným přepadem Ideal Flow.

Ideal Standard
Výrobky z dílny společnosti Ideal Standard udivují už po mnoho desetiletí zákazníky na celém světě nezapomenutelným spojením špičkového designu s prvotřídní jakostí materiálů i dílenského zpracování. Luxus, kvalita, komfort - to je základní trojhvězdí hodnot, díky nimž se výrobky Ideal Standard stávají volbou číslo jedna v soukromé i komerční sféře, o čemž mimo jiné svědčí i stále se rozrůstající seznam kladných referencí, zahrnující např. sítě i těch nejexlkluzivnějších hotelových zařízení. Široké produktové porfolio Ideal Standard zahrnuje vedle špičkových akrylátových van (včetně vířivých) také keramické a akrylátové sprchové vaničky, sprchové kouty, bohatou nabídku sanitární keramiky a konečně i interiérové armatury. Do Vaší koupelny jen to nejlepší...

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.