GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000
GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000 GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000

GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000

GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000 - pro 2-činné splachování, a nebo funkci start/stop - pro pneumatický odtokový ventil - horizontální montáž - 156 x 197 mm - vyrobená z ABS - GR... Zobrazit celý popis »


Výrobce: GROHE
Kód / Model: G38506000

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

GROHE Skate Air ovládací tlačítko, chrom 38506000

- pro 2-činné splachování, a nebo funkci start/stop
- pro pneumatický odtokový ventil
- horizontální montáž
- 156 x 197 mm
- vyrobená z ABS
- GROHE StarLight® - technologie pro lesklý chromový povrch

Skate & Skate Air
With the state-of-the-art flushing technology.

"Voda je cenný zdroj a jeho obnova je stále dražší a dražší. To znamená, že je čas šetřit vodou s nejmodernější splachovací technologií od GROHE - start / stop systém a dvojité splachování - znamená, že voda může být šetřena rozumným způsobem a v souladu s preferencí uživatele v dané situaci:

Skate Air pro jednočinné splachování, dvoučinné splachování (malé množství splachované vody), nebo start / stop funkce (přerušení splachování pomocí malého tlačítka).
Náš moderní pneumatický mechanismus rovněž ponechává možnost volby pro svislé nebo vodorovné umístění ovládací destičky na zdi.
Skate Air jednočinné splachování je certifikováno německou GGT-seal "good".
Tlačítko, které vyčnívá 20 mm je zvlášť vhodné pro osoby s omezeným pohybem.

Elegantně tvarované tlačítko Skate dává na výběr mezi svislým nebo vodorovným umístěním ovládací destičky na zdi.Univerzální vypouštěcí ventil dává uživateli příležitost rozhodnout se podle svých potřeb:
jednočinné, dvoučinné splachování (malý objem splachované vody), nebo start / stop funkce (přerušení splachování pomocí malého tlačítka).
Perfektní pneumatický systém umožňuje tuto flexibilitu - a další dvě výhody: snadné ovládání a velmi jednoduchá instalace. "

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.