VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu
VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu

VÝPRODEJ starý model EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu

EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu Drtič kuchyňského odpadu EcoMaster STANDARD se hodí pro všechny běžné domácnosti a tam, kde je nedostatek místa pod dřezem. Všechny jeho drtící komponenty js... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 001010002sm

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

EcoMaster STANDARD Plus drtič odpadu

Drtič kuchyňského odpadu EcoMaster STANDARD se hodí pro všechny běžné domácnosti a tam, kde je nedostatek místa pod dřezem. Všechny jeho drtící komponenty jsou z nerezové oceli, má dostatečný výkon a odhlučnění motoru.

Součástí je také odpadní koleno se vstupem pro případné napojení přepadu dřezu a vylepšená zátka pro napouštění dřezu z kvalitní nerezové oceli vč. kulatého úchytu - ucpání vsazením na hrdlo. Povrchová úprava hrdla - matný nerez.

Výkon3/4 HP (550 W)
Otáčky2700 ot / min
Objem komory1,48 l
Hmotnost4,8 kg
Odhlučněnícelkově motor - krytem
Drtící segmentynerezová ocel, zesílené lopatky
Proud2,25 A
Krouticí moment1,8 Nm
Otvor dřezuo 9cm (3,5")
Drtící prstenec36 obloukových otvorů výstupky
Základní záruka při využití v domácnostech3 roky

ilustrační foto

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.