ALVEUS set dřez NIAGARA 30 + baterie SANTO v černé + krájecí deska
ALVEUS set dřez NIAGARA 30 + baterie SANTO v černé + krájecí deska ALVEUS set dřez NIAGARA 30 + baterie SANTO v černé + krájecí deska

ALVEUS set dřez NIAGARA 30 + baterie SANTO v černé + krájecí deska

- Rozměr dřezu: 775 x 430 mm Rozměr vaničky: 350 x 350 x 160 mm Rozměr skříňky: 500 mm Struktura povrchu: Granital béžový Orientace dřezu: univerzální Dřez je dodáván včetně 2 otvorů (pro bateri... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: SETniagara30/santo-91

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

- Rozměr dřezu: 775 x 430 mm
Rozměr vaničky: 350 x 350 x 160 mm
Rozměr skříňky: 500 mm
Struktura povrchu: Granital béžový
Orientace dřezu: univerzální
Dřez je dodáván včetně 2 otvorů (pro baterii a ovládání sítkového ventilu)
Verze: vestavěné dřezy (I)

- baterie Santo
Rozměr: 234 x 360 mm
Struktura povrchu: Granital béžový

- dřevěná krájecí deska

Vestavěné dřezy (I) jsou instalovány do pracovní desky a díky tomuto vytvářejí plynulou pracovní plochu. Dřez je zasunut do dostatečně velkého výřezu shora a upevněn dodanými úchytkami. Vestavěné dřezy jsou vhodné pro pracovní desky, které mají tloušťku 25 až 40 mm.

Materiál GRANITAL obsahuje 75-80% částic žuly spojených dohromady vysoce kvalitními pojivy, které jsou odolné proti poškrábání a nárazu, zatímco jejich uhlazený povrch zajišťuje jednoduchou údržbu čistoty: od špíny, skvrn a vodního kamene. Po mnoha letech užívání si ponechávají svůj původní odstín a strukturu.

Granitové dřezy Alveus jsou snadné na údržbu a čištění, díky tomu, že jsou vyrobené z materiálů nejvyšší kvality. Většina skvrn a špíny může být odstraněna pomoci jemných neobrušujících tekutých čistících prostředků nebo přípravků na bázi čpavku. Trvanlivější skvrny mohou být odstraněny bělícími (zředěnými na 50% vodou) nebo jemným leštidlem, zatímco usazeniny vodního kamene 9% kyselinou octovou.

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.