G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910
G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910 G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910

G21 Sous vide Akura WiFi, 1000 W 600910

Co je sous-vide vařeníVaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pr... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 600910

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je teplota bodu varu. Suroviny pro sous-vide přípravu jídel se zavakuují do fólie, takže všechny zdravé látky, živiny a vitamíny, stejně jako plná vlastní chuť i vůně, zůstanou zachovány a nezničí se vysokými teplotami.

Při pomalém sous-vide vaření dochází jen k minimálním změnám v upravované potravině a její maximální přirozená chuť zůstává. Tím, že je surovina zpracovávána v neprodyšných a uzavřených obalech, nedochází k žádnému výluhu do vody nebo odparu těkavých senzorických látek. S tím dále souvisí také nízký úbytek hmotnosti. Teplota se pohybuje níže než u ostatních kulinárních úprav, což má za následek nižší degradaci nutričních látek. Hermetické uzavření bez přístupu vzduchu funguje jako prevence proti aerobním mikroorganismům, které by mohly potravinu zničit.

Zajímavost: V roce 1974 přišel šéfkuchař George Pralus na to, že zabalení foie gras do plastového sáčku pomáhá jídlu zachovat původní vzhled, pokrm pak zbytečně neztrácí nadměrné množství živin a má lepší strukturu. Tehdy pracoval pro restauraci Troisgros (Pierre a Michel Troisgros) ve francouzském Roanne, do které od té doby začaly proudit davy lidí.

Sous-vide vaření začali naplno využívat francouzští kuchaři, postupně se vaření ve vakuu rozšířilo přes michellinské restaurace. Dnes díky sous-vide vařiči G21 Akura můžete objevit kouzlo vakuového vaření i vy a dopřát si tak dokonale připravená menu.

Displej pomalého vařiče Sous-vide G21 Akura s modře podsvíceným displejem

Sous-vide G21 Akura
Ponorný pomalý vařič G21 Akura pro vaření ve vakuu je připraven pro každodenní bezpečné použití a vyladěný do nejmenších detailů. Masivní tělo se skládá ze dvou částí – ponorná nerezová část s vnitřní varnou spirálou a vrchní část z odolného plastu s elektronikou a dotykovým displejem. K hrnci se sous-vide G21 Akura připevní svorkou/klipsem.

Svorka/klips pro uchycení Sous-vide Akura na hrnec

Displej G21 Akura
Na dotykovém displeji sous-vide vařiče G21 Akura vidíte zvolenou teplotu a dobu vaření/čas, zbývající do konce zvoleného programu. Vše ovládáte buď pomocí pouhých pěti dotykových plošek/tlačítek nebo přes mobilní aplikaci G21 Smart Home.

Aplikace G21 Smart Home s recepty pro G21 Akura
Mobilní apka G21 Smart Home pro sous-vide G21 Akura je ve verzi pro chytré telefony s operačním systémem Android a iOS. Aplikace i recepty v ní jsou v českém jazyce a Instalace je absolutně snadná – z krabice nebo manuálu pro G21 Akura si naskenujete QR kód a můžete začít vybírat recepty. Podle zvoleného receptu pak jen připravíte suroviny a jediným kliknutím potvrdíte start, zbytek zajistí G21 Akura.

Pro zdravé vaření s plnou a dokonalou chutí i vůní potravin použijte pomalý vařič Sous vide G21 Akura s WiFi ovládáním přes mobilní aplikaci s recepty. Vyberte recept, připravte suroviny a odešlete pokyn – čas i teplotu vaření už si vařič sous vide Akura nastaví sám.

Sous-vide vaření se stalo symbolem dokonalosti. Proč?
Připravit správně i tak zdánlivě jednoduchá jídla, jako je třeba vejce naměkko nebo steak, není vůbec tak snadné, jak se na první pohled zdá. Díky metodě sous-vide neboli vaření ve vakuu se vám podaří připravit delikátní pokrmy, za které byste si i v nejlepších restauracích pořádně připlatili.

Úžasný šťavnatý steak – při vaření ve vakuu si maso zachová nádhernou přirozenou texturu, bude uvnitř šťavnaté a jemné. Pak už je jen dokončíte na pánvi podle vlastní chuti. Medium, rare, well done? Se sous-vide vařením máte správně udělané steaky na jistotu.

Sous-vide oceníte při přípravě jakéhokoliv masa, ať už jde o drůbeží, vepřové, hovězí nebo rybí. Zelenina bude i po přípravě jemná a aromatická chutí i vůní. „Na hniličku” uvařené vejce už nebudete muset krájet na plátky a ovocný dezert vás vrátí do léta.

Sous-vide pomalý vařič v hrnci G21 s greblonovým povrchem, maso a ingredience na kuchyňské desce

Co je sous-vide vaření
Vaření ve vakuu neboli sous-vide vaření je pomalé vaření při nižších teplotách, než je te

Přednosti přístroje Sous-vide G21 Akura
• Minimální změny v upravované potravině
• Maximální zachování přirozené chuti, vůně i textury
• Zachování téměř stejné hmotnosti surovin
• Nižší degradace nutričních látek
• Snadná příprava – pokud máte zavakuované suroviny zamražené, vložíte jen příslušný počet porcí do hrnce s vodou, kde se rozmrazí a připraví sous-vide metodou
• Delší trvanlivost surovin – čerstvé zavakuované potraviny před vařením vydrží v chladničce až pět dní

Specifikace
• WiFi: Ano
• Příkon: 1000 W
• Napětí: 220 – 240 V
• Teplotní rozpětí: 0 °C – 90 °C
• Teplotní přesnost: ± 0,1 °C
• Max. objem nádoby: 20 l
• Fyzické vlastnosti
• Materiál: plast, nerez ocel
• Barva: černá
• Rozměry (Š x V x H): 75 x 390 x 120 mm
• Hmotnost: 1,6 kg
• Rozměry balení (Š x V x H): 110 x 445 x 130 mm
• Hmotnost balení: 1,9 kg

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.