PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér
PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér

PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér

PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér Tyčový mixér s perfektními výsledky, snadnou obsluhou a pohodlným úchopem. To je PHILCO PHHB 6620, silný a všestranný pomocník v kuchyni, který vám pomůže připravit... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: 41008528

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

PHILCO PHHB 6620 tyčový mixér

Tyčový mixér s perfektními výsledky, snadnou obsluhou a pohodlným úchopem. To je PHILCO PHHB 6620, silný a všestranný pomocník v kuchyni, který vám pomůže připravit nejrůznější pokrmy.

Perfektní výsledky
Silný a tichý 800 W DC motor v kombinaci s nožem se čtyřmi břity naseká i tvrdé potraviny rychle a jemně. Výsledkem jsou pak dokonalé husté zeleninové polévky a omáčky.

Snadné držení a obsluha
Kombinace pohodlné rukojeti „pistol grip“ s měkkým a neklouzavým povrchem a plynulé regulace rychlosti „smart speed control“ vám maximálně usnadní vaše vaření. Smart speed control reguluje otáčky na základě stlačení ovládacího tlačítka. Zaměstná proto pouze jednu ruku a ta druhá vám zůstává volná na manipulaci s nádobou, ve které mixujete. Komfort ještě rozšíří jednoduché nacvaknutí a vycvaknutí nástavců jedním stiskem.

Netradiční tvar
Pro zajištění co nejlepšího mixovacího výsledku a zároveň zachování co největší čistoty vaší kuchyně byl kryt mixovacích nožů formován do specifického tvaru trojúhelníku. Ten zajišťuje optimální rozptyl mixované směsi a nedovolí nechtěné rozprsknutí po kuchyni.

Rozšiřte možnosti svého mixéru
Spolu s mixérem najdete v balení také sekáček potravin o velikosti 650 ml pro sekání zeleniny, sýrů nebo bylinek. Nasekat si cibuli se už objede bez proudu slz.
Dalším dobrým pomocníkem je šlehací nástavec. S ním si můžete vyšlehat třeba bílky a upéct si svůj oblíbený dezert.
Naprosto nezbytnou součástí je pak mixovací nádoba o objemu 1 litr. Zejména pak oceníte odměrku s možností mililitrů nebo hrníčků.
Svůj tyčový mixér budete mít také možnost mít neustále po ruce na své kuchyňské lince v držáku, který je také součástí balení.

Specifikace
Výkonný a tichý 800 W motor
Mixovací nástavec se čtyřmi břity v trojúhelníkovém krytu
Smart speed control
Pohodlný úchop „Pistol grip“
LED indikátor provozu
Příslušenství: mixovací nástavec, sekáček 650 ml, šlehací metla, mixovací nádoba 1 l, držák

Obsah balení:
Pohonná jednotka
Mixovací noha
Šlehací metla
Sekáček 650 ml
Mixovací nádoba 1000 ml

Technické parametry:
- Příkon: 800 W
- Barva: Bílá/stříbrná
- Objem nádobky: 1 l
- Šlehací metla: Ano
- Rozměry: 305x211x262 mm
- Hmotnost: 1,6 kg
- Napětí a frekvence: 220-240 V, 50/60Hz

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.