Fiskars Norr Nůž okrajovací 12 cm 1016477
Fiskars Norr Nůž okrajovací 12 cm 1016477

Fiskars Norr Nůž okrajovací 12 cm 1016477

Malý krájecí nůž 12 cm Fiskars Norrvšestranný nůž pro krájení menších potravinNOŽE NORRřada prémiových nožů vysoce kvalitní ostří vyrobeno z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC prvotřídní ... Zobrazit celý popis »


Výrobce: FISKARS
Kód / Model: 1016477

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

Malý krájecí nůž 12 cm Fiskars Norr
všestranný nůž pro krájení menších potravin

NOŽE NORR
řada prémiových nožů

  • vysoce kvalitní ostří vyrobeno z německé oceli s optimální tvrdostí 54 HRC
  • prvotřídní kvalita díky vysoce kvalitním a ekologicky udržitelných materiálům
  • záruka funkčnosti, vysoké kvality a dlouhé životnosti
  • inspirace ve skandinávské kuchyni a kultuře
  • extrémně komfortní rukojeť
  • ruční výroba z norského dřeva Kebony 

Kebony je speciálně upravený norský javor, který má unikátní vlastnosti dřeva. Výsledkem je nový modifikovaný materiál s mnoha benefity, kterými jsou:

  • vyšší odolnost a bezúdržbovost
  • minimální nasákavost
  • síla a vysoká odolnost
  • šetrnost k životnímu prostředí

Nože Fiskars lze mýt v myčce na nádobí. Pro zachování vyšší trvanlivosti ostří se však doporučuje ruční mytí. Po ručním mytí je třeba nože ihned opláchnout a usušit. Nenechávejte nože Fiskars odmočit, ani na nich nenechávejte zaschnout zbytky jídla, protože kyseliny v nich obsažené mohou při dlouhodobém působení nůž poškodit.

Doporučuje se ukládat nože do bloku na nože nebo na magnetickou lištu. Nůž zůstane ostrý po delší dobu, pokud se s ním krájí na vhodném povrchu, jako je prkénko ze dřeva nebo z plastu.

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.