VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!!
VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!! VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!!

VÝPRODEJ Melitta AromaFresh Therm s mlýnkem, nerezová ocel JEDNOU POUŽITO, POŠKOZENÝ OBAL!!

AromaFresh ThermVychutnejte si plnou chuť kávy ještě déle!S kávovarem Melitta® Aromafresh® Therm si připravíte lahodný šálek kávy z čerstvě namletých kávových zrn! Integrovaný mlýnek na kávová zr... Zobrazit celý popis »


Kód / Model: R__6768390

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

AromaFresh Therm

Vychutnejte si plnou chuť kávy ještě déle!

S kávovarem Melitta® Aromafresh® Therm si připravíte lahodný šálek kávy z čerstvě namletých kávových zrn! Integrovaný mlýnek na kávová zrna zajišťuje optimální hrubost mletí pro přípravu vynikajícího šálku kávy. Skvěle těsnící termokonvice prodlouží váš kávovaý moment ještě o něco déle.

• příkon kávovaru 1000 W
integrovaný mlýnek na kávová zrna
• nastavitelná hrubost mletí
3 intenzity kávy
• LED displej s hodinami
funkce drip stop: zabraňuje odkapávání
• časovač
• ohřívací plotýnka
• vyjímatelný držák na filtr
• vyjímatelná nádoba na vodu s ryskou o objemu 1,25 l
• termokonvice z nerezu
Systém Melitta® Easy Click: snadné otevírání víka konvice
• automatické odvápňování

Ilustrační foto

 

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.