REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010
REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010 REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010

REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010

REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010 Výkonný, vysoce účinný odvlhčovač vzduchu / stavební vysoušeč pro vysoušení prostorů, např. po škodách způsobených vodou z vodovodu, po záp... Zobrazit celý popis »


Výrobce: REMS
Kód / Model: 132010

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

REMS Secco 80 Set Elektrický odvlhčovač vzduchu 132010

Výkonný, vysoce účinný odvlhčovač vzduchu / stavební vysoušeč pro vysoušení prostorů, např. po škodách způsobených vodou z vodovodu, po záplavách, pro odvlhčení zatuchlých sklepních prostorů aj. a pro urychlené vysoušení např. betonu, zdiva, omítky, potěru. Pro podnikatelské použití v řemesle a v průmyslu.

Konstrukce
Kompaktní, snadno ovladatelná konstrukce ve stabilní skříni z práškem povlakovaného plechu. Hmotnost 54 kg. Velká plocha nasávání vzduchu s vypratelným vzduchovým fi ltrem. Elektronický vlhkoměr pro regulaci požadované vlhkosti vzduchu: Automatické vypnutí při dosažení požadované vlhkosti vzduchu, automatické opětovné zapnutí při vzrůstající vlhkosti vzduchu. Boční výstup vzduchu pro optimální cirkulaci vzduchu. Bočně vyvedená hadice pro odvádění kondenzátu do přistavené nádoby, do odpadního potrubí nebo do vnitřní nádoby na kondenzát
o velikosti 11,5 l (příslušenství). Vypínač pro uvedení do provozu s vnitřní nádobou na kondenzát o velikosti 11,5 l a bez ní. Automatické vypnutí se signálem vypnutí při použití vnitřní nádoby na kondenzát o velikosti 11,5 l při dosažení maximálního stavu naplnění kondenzátem. Počítač provozních hodin a počítač odběru proudu, např. pro hlášení likvidátorovi škody / zákazníkovi. Zásuvka zařízení pro odnímatelné napájecí vedení. Praktická přihrádka pro uložení napájecího vedení během přepravy. Stabilní, pojízdný podstavec z ocelových trubek s velkými koly pro snadnou přepravu, také po schodech. Bezproblémové sesouvání a vytahování stroje po zadní straně podstavce z ocelových trubek, například z ložné plochy vozidla a na ni.

Chladicí agregát
Vysoký odvlhčovací výkon díky kvalitnímu chladicímu agregátu s vysoce účinným rotačním kompresorem a výkonným kondenzátorovým motorem 230 V, 1200 W, s automatickým systémem odmrazování horkým plynem, pro nepřetržitý provoz. Velmi tichý chod, vhodné i pro obývané prostory. Vysoušecí výkon 80 l / 24 h, množství vzduchu 600 m3/h. Kvalitní chladivo R-407C.

Elektronická řídicí jednotka
Osvětlený 3" displej s technologií LCD, 70mm úhlopříčka obrazovky, s přehledným zobrazením skutečné a požadované vlhkosti vzduchu, provozních hodin, provozního stavu chladicího agregátu, funkce odmrazování, ochranné funkce kompresoru a připravení vnitřní nádoby na kondenzát o velikosti 11,5 l k provozu. Tlačítka pro nastavení požadované vlhkosti vzduchu v krocích po 1 % mezi 30 % a 90 % a pro nastavení nepřetržitého provozu. Funkce Memory ukládá nastavení pro automatické pokračování provozu po výpadku proudu.

Sada výstupního vzduchu
Velkorozměrová hadice výstupního vzduchu průměr 200 mm, 10 m dlouhá, s upevňovacími kovovými oky pro zavěšení na místě, s připojovací přírubou, k rozdělování výstupního vzduchu v prostoru, pro odvlhčení dutých prostor, např. nad mezistropy, a k dodatečnému ofukování vlhkých ploch (příslušenství).


Součástí dodávky:
REMS Secco 80 Set
Elektrický odvlhčovač vzduchu / stavební vysoušeč pro použití v podnikání. Pro vysoušení prostorů, pro odvlhčování sklepních prostorů aj. a pro vysoušení betonu, zdiva, omítky, potěru. Chladicí agregát s rotačním kompresorem a kondenzátorovým motorem 230 V, 50 Hz, 1200 W, s automatickým systémem odmrazování horkým plynem, pro nepřetržitý provoz. Velmi tichý chod. Vysoušecí výkon 80 l / 24 h, množství vzduchu 600 m3/h. Elektronická řídicí jednotka s osvětleným 3" displejem a funkcí Memory. Elektronický vlhkoměr, počítač provozních hodin, počítač odběru proudu. Vzduchový fi ltr. V pevné skříni z ocelového plechu na pojízdném podstavci z ocelových trubek s velkými koly. V kartonu.

ilustrační foto

Dokumenty

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.