G21 Sušící tác pro sušičku Breezer, sada 6 ks 60081125
G21 Sušící tác pro sušičku Breezer, sada 6 ks 60081125

G21 Sušící tác pro sušičku Breezer, sada 6 ks 60081125

V sušičkách potravin G21 nemusíte sušit jen potraviny, nakrájené na plátky. Zkuste si připravit vynikající pochoutku z domácího jogurtu, ovocnou dřeň, pastu nebo placku, nechte vykynout těsto. Se... Zobrazit celý popis »


Výrobce: G21
Kód / Model: 60081125

Minimální objednatelné množství tohoto zboží je 1

Popis

V sušičkách potravin G21 nemusíte sušit jen potraviny, nakrájené na plátky. Zkuste si připravit vynikající pochoutku z domácího jogurtu, ovocnou dřeň, pastu nebo placku, nechte vykynout těsto. Se sušícím tácem to jde snadno a pohodlně.

Snadné použití, snadné čištění
Sušící vložka G21 na sušení tekutých surovin je nepřilnavá, takže se na ni nic nelepí. S rozměry 32,5 x 28,5 cm krásně vklouzne do sušičky G21 Breezer s časovačem. Povrch sušícího tácu je snadno omyvatelný, stačí jej po sušení opláchnout vodou. Přípravu pochoutek už kvůli vyhlídce na následný úklid nemusíte odkládat :-)

Když jogurt, tak ten nejlepší
Domácí! Ten si připravíte ve všech typech sušiček G21. Ale díky sušícímu tácu G21 na tekuté suroviny si z domácího jogurtu usušíte zdravé a výtečné mlsání. S živými kulturami, po kterých tělo volá. S chutí, které se kupované jogurtové ani jiné pochoutky nemohou rovnat.

Kynuté těsto, palačinky i domácí nudle
Ale nejen to. Taky křupavou vynikající pizzu, banánové placky, zapékané müsli, cereální lupínky nebo brownies. To vše díky sušícímu tácu e na tekuté suroviny po nastaveném čase vytáhnete ze své sušičky. A s jednou velkou jistotou. Buchty, pečivo, palačinky ani další lahůdky v sušičce nepřipálíte.

Specifikace
- Materiál: polypropylen
- Rozměr tácu: 32,5 x 28,5 cm
- Počet kusů v sadě: 6

ILUSTRAČNÍ FOTO

Recenze (0)

Napsat recenzi

Poznámka: HTML tagy nebudou převedeny!

Hodnocení: Nejhorší           Nejlepší

Opište prosím kód z obrázku do pole níže:



Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.